Julia Roberts brutális ciciket villantott az esti műsorban - Döbbenetesen nézett ki
Az Ellen Show-ban ilyen külsővel láthatták a nézők.

julia-roberts-kardashian-dekoltazs-ellen-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Julia Roberts sokáig egyetlen közösségi oldalon sem volt fellelhető, a színésznő ugyanis úgy vélte, így is túl sokat oszt meg az életéből a nyilvánossággal, ezért nem akarta, hogy még az interneten keresztül is belelássanak a mindennapjaiba.

Vicces ajándékkal lepték meg tegnap

A sztár az elmúlt hetekben azonban úgy döntött, hogy beáll a sorba, és regisztrált az Instagramra. Ez idő alatt 3,2 millió követőre tett szert, ami igen komoly teljesítmény, bár még messze elmarad a közösségi oldal legnagyobb celebcsaládjának tagjaitól, a Kardashian-Jenner lányoktól. Kim Kardashian és húga, Kylie Jenner is már 120 milliónál jár - ennyi ember kíváncsi a valóságshow-szereplők mindennapjaira, akik legtöbbször magukról posztolnak.

Kim és Kylie receptje viszonylag egyszerű a követők számának növelésére: szépen megkomponált képeket töltenek fel magukról, meglehetősen lenge ruhákban vagy teljesen meztelenül - a lényeg, hogy méretes dekoltázsuk és nagy popsijuk látszódjon a fotón.

Julia Roberts felpróbálta ugyan a brutális ciciket, de hamar megszabadult tőlük. Jól tette!
Julia Roberts felpróbálta ugyan a brutális ciciket, de hamar megszabadult tőlük. Jól tette!

Julia Roberts tegnap Ellen DeGeneres műsorában vendégeskedett, aki örömmel üdvözölte az instagramozók között, a jeles alkalomból pedig még egy kis ajándékkal is kedveskedett a sztárnak. Ellen készíttetett egy nyakban megköthető műdekoltázst, ezek a cicik pedig még Kiméit is jóval felülmúlják. A vicces meglepetést azért kapta, hogy könnyebb legyen követőket szereznie, ugyanis Ellen állítása szerint manapság csak ennyi kell a netes népszerűséghez. Nem mondjuk, hogy nincs igaza.

Ezt is szeretjük