Szűk bőrruhában pózolt Julia Roberts - Ilyen szexi fotó készült róla fiatalon
A gyönyörű színésznő így nézett ki 23 évesen, pályája kezdetén.

julia roberts cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Julia Roberts karrierje azután kapott szárnyra, hogy 1990-ben elvállalta a talán máig a legnagyobb közönségsikernek örvendő Micsoda Nő! főszerepét. Az akkor 23 éves színésznő egy csapásra a legismertebb hollywoodi filmsztárok sorába emelkedett.

Az Oscar-díjas színésznőnek azonban nem ez volt az első olyan filmje, melyben hatalmasat alakított. Első szerepét Eric bátyja segítségével húszévesen kapta egy westernben, ezt egy tévés szappanopera, a Miami Vice tévésorozat, majd 21 évesen, 1988-ban a Mystic Pizza című romantikus vígjáték követte. Két évre rá, az Acélmagnóliák című drámában Shelby Eatenton Latcherie megformálásáért már Oscar-díjra jelölték a legjobb női mellékszereplő kategóriában, majd a Golden Globe-ot is megnyerte. Ezután jött a Pretty Woman, ekkor már a legjobb női főszereplő kategóriában jelölték az Oscarra.

Ilyen szexi fotó készült Julia Robertsről 23 évesen

Julia Fiona Roberts gyermekként állatorvosnak készült, később újságírónak tanult, húszévesen mégis magával ragadta a csillogás világa: New Yorkban tanult színészetet, mellette modellként keresett pénzt. Az alábbi, sosem látott, merész fotó pályája elején, még a kultikus Micsoda nő! előtt, 1990-ben készült róla.

A manökentermetű, göndör hajzuhataggal rendelkező, feltűnően széles mosolyú lányt imádták a férfiak, egy csapásra szexszimbólum lett. Merész fotójából mégis egyfajta kedvesség, bájosság sugárzik, a lány a szomszédból érzetet kelti.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

We love Julia's iconic smile 😍😍😍 #youngjuliaroberts

Top Celebs (@topcelebs13) által megosztott bejegyzés,

Pedig az 52 éves színésznő ma már tisztán látja önmagát. 2017-ben a Harpers’s Bazaarnak adott interjúban bevallotta, a hirtelen jött siker, bizony, a fejébe szállt.

- Egy beképzelt fruska voltam, ha filmet forgattam, nem lehetett könnyű együtt dolgozni velem. De a férjem, Daniel Moder megváltoztatott. A vele való találkozásom után találtam igazán magamra - árulta el a magazinnak a színésznő, aki 2002 óta házas operatőr férjével. Három közös gyermeket nevelnek együtt.

Julia Roberts és férje közös fotói

Képes összeállításunkban megnézheted Julia Roberts és férje közös fotóit.

Ezt is szeretjük