Julia Roberts unokahúgát csodálta mindenki a partin - Emma gyönyörű ruhába bújt
Emma Roberts lélegzetelállítóan festett a Vanity Fair Oscar-buliján.

emma-roberts-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Vanity Fair Oscar-partija legalább annyira nívós, mint maga a díjátadó. Évről évre számtalan híresség teszi tiszteletét, hogy legszebb ruháikban pompázzanak, ez idén sem volt másként, de a legfényesebben Julia Roberts unokahúga, Emma Roberts tündökölt.

A 28 éves sztár egy lélegzetelállító, hosszú, fekete estélyit húzott. A váll nélküli darab gyönyörűen kihangsúlyozta karcsú alakját derekán húzott övével, amit egy virágdísz tett még egyedibbé. A ruha áttetsző anyaga szexi, ugyanakkor elegáns külsőt kölcsönzött a színésznőnek.

Így nézett ki Julia Roberts unokahúga

Kiegészítők terén az egyszerűségre törekedett, egy ezüst nyakláncot aggatott nyakába, ami még fenségesebbé tette a megjelenését. Szőke bobfrizurájával és porcelánbőrével a régi, klasszikus hollywoodi színésznők báját elevenítette fel.

emma roberts
Fotó: John Shearer / Getty Images Hungary

Emma Roberts nem most először adott tanúbizonyságot arról, milyen jó érzéke van a divathoz, tavaly májusban a MET-gálán is az egyik legszebb volt, akkor hatalmas rózsaszín tüllruhával hívta fel magára a figyelmet.

Seventeen magazin faggatta ki, hogyan jellemezné saját stílusát. A hétköznapokban a tipikus farmer-póló párosítást részesíti előnyben, de ha alkalomról van szó, nem fél bevetni a nagyágyúkat, a Chanel és az Elizabeth and James márkák a kedvencei. 

Mint ahogy sok nő, ő is cipő- és táskamániás, meg sem tudja számlálni, hány párt rejt a gardróbja. A képernyőn alakított karakterein is sokszor visszaköszön, hogy imádja a divatot, gondoljunk például a Scream Queens című sorozatra, amelyben az általa megformált Chanel igazi stíluskirálynő. 

Ezek voltak a legszebb Oscar-ruhák

Mutatjuk, a sztárok milyen ruhakölteményekben kápráztattak el minket a vörös szőnyegen.

Ezt is szeretjük