Ő Jude Law 15 évvel fiatalabb, szőke felesége: Phillipa egy gyereket szült neki

Jude Law felesége nem csupán csinos, de elképesztően okos is.

Jude Law felesége
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jude Law nevét világszerte ismerik, olyan filmekben szerepelt, mint A tehetséges Mr. Ripley, a Hideghegy, az Alfie vagy a Sherlock Holmes. 

A most 49 éves színész hat gyermek édesapja, akiket négy különböző nő hozott a világra. A legkisebb édesanyja Phillipa Coan, a jelenlegi felesége. 

Jude Law 15 évvel fiatalabb felesége, Phillipa

Jude Law 1994-ben szeretett bele Sadie Frostba, akit 1997-ben vett feleségül. Három gyerekük született, 1996-ban Rafferty, 2000-ben Iris, 2002-ben pedig Rudy. 2003-ban elváltak. 

 A sztár nem sokkal ezután már Sienna Millerrel randizgatott, 2005-ben azonban hatalmas botrányba keveredett. Kiderült, hogy a gyerekei dadájával csalta meg a színésznőt. Miller megpróbált megbocsájtani, ám 2006-ban szakítottak. Jude Law-nak 2009-ben újabb gyereke született, Sophia, akinek Samantha Burke modell az anyja. 2015-ben Catherine Harding énekesnő újabb gyereket szült neki, a kis Adát. 

Jude Law valamikor 2015-ben ismerkedett meg az üzleti pszichológusként tevékenykedő, nála 15 évvel fiatalabb Phillipa Coannel. A rendkívül intelligens és csinos nő, aki a klímaváltozás ellen is aktívan küzd, teljesen elvarázsolta a sztárt. A Hay Fesztiválon jelentek meg együtt először, a körülöttük lévők szerint izzott köztük a levegő. 

- Ő az enyém, és senki másé. Nagyon-nagyon boldog vagyok. A kapcsolatunk egy nagyon privát dolog. És azt gondolom, éppen ezért működik annyira jól - áradozott szerelméről 2019-ben Jude Law a Daily Mailnek

 A színész 2019-ben egy titkos esküvőn vette feleségül Phillipát a londoni városházán. Kerülték a feltűnést, egyértelműen szerették volna a lehető legmeghittebb módon ünnepelni a nagy napjukat. Egy évvel később, 2020-ban a karantén idején közös gyermekük született, akiről azonban semmit sem lehet tudni. 

- Kertészkedéssel töltöttem a karantén. Ó, és ennek a tetejében még született egy kisbabám is. Szóval ez van velem - válaszolta Jimmy Fallon show-jában  a sztár 2021-ben arra a kérdésre, hogyan telt náluk a karantén. Tulajdonképpen ezzel jelentette be a 6. gyermeke születését. 

Jude Law és más sztárok jóképű fia

Nem Jude Law az egyetlen macsó sztár, akinek fiából is sármos férfi lett. Képes összeállításunkban mutatjuk a hollywoodi sztárok szívtipró gyerekeit.

Elájulsz, milyen helyes pasi Jude Law fia! Fotókon a hollywoodi sztárok sármos gyerekei

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: Getty Images

Ezt is szeretjük