Jude Law feleségének már ekkora a babapocakja: a színész 6. gyerekével várandós
Jude Law felesége, Phillipa Coan hamarosan világra hozza közös gyermeküket.

jude law cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jude Law családja hamarosan egy új taggal bővül, felesége, Phillipa Coan állapotos lett.

Hivatalosan nem jelentették be a terhesség hírét, egy lesifotós buktatta le őket.

Jude Law hamarosan újra apa lesz

Együtt vásároltak az utcán, amikor egy paparazzo lekapta őket. A felvételen jól látszik, hogy Phillipa babapocakja már milyen szépen kerekedik. Mivel hivatalosan nem jelentették be, hogy érkezik a kis jövevény, így nincs információ arról, hogy a sztárfeleség hányadik hónapban jár. Ránézésre arra tippelünk, hogy már a nyáron, esetleg ősz elején születik meg a csemete.

Phillipa Coannal első közös gyermeküket várja. A pici Law hatodik gyermeke lesz. Sadie Frosttal kötött házasságából három gyermeke született, Rafferty 1996-ban, Iris 2000-ben, Rudy 2002-ben látta meg a napvilágot. A sztárpár végül 2003-ban vált el egymástól. Samantha Burke modell egy kislányt szült neki, Sophia 2009-ben jött a világra, Catherine Harding énekesnő szintén egy lánnyal ajándékozta meg, Ada 2015 óta a Law család tagja.

Ez a kép 2016-ban készült róluk.
Ez a kép 2016-ban készült róluk.
Fotó: James Devaney / Getty Images Hungary

A 47 éves sztár korábban azt nyilatkozta a The Daily Telegraphnak, örülne, ha Phillipával szülői örömök elé nézhetnének.

- Imádnám, ha ez megtörténne, miért is ne? Szerencsés vagyok, hogy egy olyan emberrel vagyok, akivel nagyon sokat szórakozom. Hihetetlenül stabil és szép egzisztenciával rendelkezünk, a felnőtt és a kisebb gyerekeim is az életünk részei. Rengeteg öröm ér bennünket - vallotta be a lapnak.

Feleségével 2015-ben szerettek egymásba, az esküvőjüket 2019-ben tartották meg.

Női sztárok, akik hamarosan édesanyák lesznek

Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a női hírességek, akik hamarosan anyai örömök elé néznek.

Ezt is szeretjük