Fény derült a 22 éves Joss Stone aggasztó titkára

Joss Stone kendőzetlenül vallotta be a Star magazin olvasóinak, hogy ő bizony gyakran szív marihuánás cigarettát.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokféleképpen lehet megközelíteni a különböző kábítószerek fogyasztását. Vannak, akik szerint a könnyűdrogok élvezete korántsem számít hatalmas bűnnek, míg mások azt tartják, bármiféle tudatmódosító használata elítélendő.

A sztárok az esetek többségében titkolják a közvélemény elől, ha bármiféle droggal élnek, a felelőtlenebbek azonban gyakran a lesifotósok szeme láttára szívnak el egy-egy füves cigarettát vagy szippantanak némi kokaint.

Nem titkolta szenvedélyét

A közelmúltban Joss Stone adott egy meglehetősen merész interjút a Star magazinnak, amiben többek között kifejtette a marihuánáról, illetve annak fogyasztásáról alkotott nézeteit.

A 22 éves brit énekesnő saját bevallása szerint rendszeresen füvezik, és ezt egyáltalán nem tartja megvetendőnek.

Hozzátette, hogy nem is úgy tekint a marihuánára, mint kábítószerre, illetve, hogy manapság szerinte mindenki fogyasztja:

- Füvezek, de nem igazán tartom a marihuánát kábítószernek, sokkal inkább gyógynövénynek. Nem bánom, hogy ezt így kimondtam. Szerintem mindenki füvezik - aki pedig tagadja, az hazudik. A füvet megbélyegezték, pedig egyáltalán nem veszélyes. Maximum szétröhögöd tőle az agyad, esetleg elalszol. Szerintem az alkohol sokkal veszélyesebb. Az emberek részegen képesek szétverni egymást – osztotta meg gondolatait a nyilvánossággal Joss Stone.

A Grammy-díjas énekesnő elmondta, mindez korántsem jelenti azt, hogy egész nap be lenne tépve. A Devonban élő sztár saját bevallása szerint alig-alig jár a klubokba, de ha mégis leugrik bulizni, akkor megiszik három-négy sört, aztán vodkára vált.
Hozzátette, hogy nem akarja a többi szörnyű drogot kipróbálni, de mivel némelyik nagyon viccesnek tűnik, elképzelhető, hogy hébe-hóba nem mond majd rájuk nemet.
Ezt is szeretjük