Fény derült a 22 éves Joss Stone aggasztó titkára

Joss Stone kendőzetlenül vallotta be a Star magazin olvasóinak, hogy ő bizony gyakran szív marihuánás cigarettát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokféleképpen lehet megközelíteni a különböző kábítószerek fogyasztását. Vannak, akik szerint a könnyűdrogok élvezete korántsem számít hatalmas bűnnek, míg mások azt tartják, bármiféle tudatmódosító használata elítélendő.

A sztárok az esetek többségében titkolják a közvélemény elől, ha bármiféle droggal élnek, a felelőtlenebbek azonban gyakran a lesifotósok szeme láttára szívnak el egy-egy füves cigarettát vagy szippantanak némi kokaint.

Nem titkolta szenvedélyét

A közelmúltban Joss Stone adott egy meglehetősen merész interjút a Star magazinnak, amiben többek között kifejtette a marihuánáról, illetve annak fogyasztásáról alkotott nézeteit.

A 22 éves brit énekesnő saját bevallása szerint rendszeresen füvezik, és ezt egyáltalán nem tartja megvetendőnek.

Hozzátette, hogy nem is úgy tekint a marihuánára, mint kábítószerre, illetve, hogy manapság szerinte mindenki fogyasztja:

- Füvezek, de nem igazán tartom a marihuánát kábítószernek, sokkal inkább gyógynövénynek. Nem bánom, hogy ezt így kimondtam. Szerintem mindenki füvezik - aki pedig tagadja, az hazudik. A füvet megbélyegezték, pedig egyáltalán nem veszélyes. Maximum szétröhögöd tőle az agyad, esetleg elalszol. Szerintem az alkohol sokkal veszélyesebb. Az emberek részegen képesek szétverni egymást – osztotta meg gondolatait a nyilvánossággal Joss Stone.

A Grammy-díjas énekesnő elmondta, mindez korántsem jelenti azt, hogy egész nap be lenne tépve. A Devonban élő sztár saját bevallása szerint alig-alig jár a klubokba, de ha mégis leugrik bulizni, akkor megiszik három-négy sört, aztán vodkára vált.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Hozzátette, hogy nem akarja a többi szörnyű drogot kipróbálni, de mivel némelyik nagyon viccesnek tűnik, elképzelhető, hogy hébe-hóba nem mond majd rájuk nemet.
Ezt is szeretjük