Fotók bizonyítják! Részegen okozott botrányt a színész szombat hajnalban
Részegen verekedett az utcán Josh Brolin, A félszemű sztárja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Josh Brolint egy Santa Monica-i bár előtt kapták le szombat hajnalban, ahogy részegen éppen a kidobóval kekeckedett, majd az egyik barátját ölelgette.

A félszemű sztárjára mostanában rájár a rúd, felesége, Diane Lane bejelentette, el akar válni tőle, majd pedig a férfi botrányt botrányra halmozott.

Részegen verekedett

A mostani incidens előtt pusztán egy fél nappal még Los Angeles egyik utcáján látták, ahogy magából kikelve üvöltözött egy taxissal, csak mert a sofőr nem volt hajlandó elmenni vele egy autós étkezdébe.

Válogatott sértéseket vágott a férfi fejéhez, és nagy hangon elemezte neki, hogy ő egy sztár, míg a férfi egy piti taxisofőr, aki csak arra való, hogy kiszolgálja a gazdagabb embereket. A taxisnak sem kellett több, kidobta a színészt, és elhúzott.

Brolin ekkor gondolta, hogy legurít pár pohárral egy ír pubban, ám amikor már nem szolgálták ki, és megkérték, távozzon, mert túlságosan részeg, verekedni kezdett. A kidobóemberek játszi könnyedséggel kerülték ki ütéseit, majd egykettőre az utcára penderítették a Nem vénnek való vidék sztárját.

Sírva könyörgött

A színész ezek után már meghunyászkodva próbálta megölelni a biztonságiakat, és sírva könyörgött, hogy hívjanak taxit neki, mivel ő már nem mer. Egy régebbi cimborája segített rajta, aki végül hazatámogatta őt.

Brolinnak nem ez volt az első, hogy részeg verekedésbe keveredett, január 1-jén le is tartóztatták emiatt. 2004 decemberében pedig a felesége, Diane Lane hívta ki rá a rendőröket, miután a férje kék-zöldre verte.

A feljelentést végül visszavonta a színésznő, a válást sem emiatt indította el, hanem azért, mert Barbra Streisand mostohafia fűvel-fával csalta, és erről gyakorta jelentek meg képek az újságokban. Az acélember Martha Kentje 2013 februárjában jelentette be, hogy nyolcévnyi házasság után szeretne elválni, bár akkor már három hónapja nem éltek együtt.

Ezt is szeretjük