Lebukott! Megcsalta feleségét a jóképű Josh Brolin

Brolin nem nagyon zavartatta magát, és mindenki szeme láttára melegedett össze, majd távozott egy nővel!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Alig telt el néhány hét, hogy Sean Pennről azt pletykálták, hogy Natalie Portmannel csalja feleségét, és máris egy újabb sztárt kaptak hűtlenségen.


Ezúttal Josh Brolin bukott le, akiről az In Touch Weekly közölt leleplező fotót! A Nem vénnek való vidék és a W sztárját néhány napja New Orleans-ban kapták lencsevégre, ahol legújabb filmjét, a Jonah Hexet forgatja éppen.

A lesifotón jól látszik, hogy a 41 éves amerikai színész meglehetősen összemelegedett egy helyi nővel, ráadásul mindez a nyílt színen, mások szeme láttára történt!

A jelek szerint imád nőzni

- Május 21-én este fél kilenckor Brolin a Royal Street Innben tűnt fel, ahol a film rendezőjével iszogatott. Egy feles whiskey után a sztárt néhány nővel látták beszélgetni.

Ölelgette őket, és szemmel láthatóan élvezte a hölgyek órákon át tartó lankadatlan figyelmét, egyiküket még hosszan meg is ölelte – olvasható a magazinban.

- A Melissa Greenként azonosított nő fél tizenegykor érkezett a bárba, majd Brolin ülébe ült, és szájon csókolták egymást.

Ezzel azonban még nem ért véget a flörtölés, Brolin ugyanis Green fülét harapdálta, és közben gyengéden dédelgette. Úgy tűnt, hogy nagyon közel állnak egymáshoz – osztotta meg észrevételeit az egyik magát megnevezni nem akaró szemtanú.

Szóvivője mindent tagad

Habár a színész szóvivője határozottan cáfolta a botrányos beszámolót, további gyanús részletek is kiszivárogtak.

A pár egy órával később távozott a helyszínről, majd másnap a kora reggeli órákban látták őket megint felbukkanni. Brolin úgy festett, mintha alig aludt volna, ugyanazt a ruhát viselte, mint előző nap és meglehetősen zavartnak tűnt.

Az egyetlen kérdés csak, hogy vajon mit szólt ehhez Brolin felesége, Diane Lane, akit 2004-ben vett feleségül és két közös gyermekük?

Ezt is szeretjük