Károly herceg csúnyán bánt Dianával A korona című sorozatban - Az őt alakító színész ezért utálta szerepét
Josh O'Connor alakította Károly herceget A korona című Netflixes sorozat negyedik évadában.

károly-és-josh-o-connor
beauty and style
Top olvasott cikkek

2016 novemberében debütált a Netflixen A korona című történelmi drámasorozat. A széria az ’50-es években II. Erzsébet királynő trónra kerülésétől vette fel a fonalat, és 2020-ra immár a ’80-as évek eseményeinél jár. A negyedik évad egyik főbb cselekményszála Károly herceg és Diana kapcsolatának kibogozása, amelyet hivatalos életrajzírók segítsége, illetve riportok és újságcikkek feldolgozása alapján tártak fel az írók.

Karaktereiket Josh O’Connor és Emma Corrin személyesítette meg, akik nem csak külsőre hozták hiba nélkül őket, hiteles alakításuknak köszönhetően már-már el is feledkezhettünk arról, hogy nem az igazi walesi herceget és hercegnét látjuk.

Károly herceg és Diana kapcsolata A korona című sorozatban

Nem volt könnyű dolguk, hiszen a készítők főleg küzdelmeiket tárták a közönség elé. A produkcióban Károly az elejétől kezdve szenvedett, hiszen családja nem engedte, hogy nagy szerelmét, Camillát vegye el. Diana boldogtalansága pedig étkezési zavarba fordult.

Jó pár vitájukat is filmre vitték: a hatodik részben ausztrál körútjukat kísérhettük figyelemmel, melynek során többször is összezördültek. Károly feleségét ekkor azzal vádolta meg, hogy ellopja előle a reflektorfényt. A nyolcadik epizódban sem kímélte, születésnapi tánca után egyenesen kijelentette, hogy iszonyodik tőle.

emma corrin josh oconnor
Fotó: Vera Anderson / Getty Images Hungary

A színészeket nagyon megviselték ezek a jelenetek, különösen O’Connornak esett nehezére, hogy ilyen csúnya dolgokat kellett partnernője fejéhez vágnia.

- Szörnyen éreztem magam! Emma és én remekül kijöttünk az egész közös munka során, de ahogy kimondták, hogy „Felvétel”, semmi másra nem vágytam, mint, hogy megöleljem, és bocsánatot kérjek tőle az elhangzottakért – mesélte a Daily Mail interjújában.

Diana hercegnő kedvenc ruhái

Diana hercegnő szebbnél szebb estélyikben képviselte rendszeresen a királyi családot. Igazi divatikonnak számított, a tervezők egyenesen megtiszteltetésnek vették, ha az ő kreációjukat viselte a szívek királynője egy-egy eseményen. Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak a kedvenc estélyi ruhái.

Ezt is szeretjük