Megszületett az 50 éves színész kislánya - Tündéri felvételt posztolt róla
Josh Brolin lánya különleges nevet kapott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek
Josh Brolin lánya különleges nevet kapott.

Josh Brolin és felesége, Kathryn Brolin óriási örömhírt jelentettek be: megszületett első közös gyermekük, aki a Westlyn Reign Brolin nevet kapta. 

Tündéri a kislányuk

A kis csöppségről már videót is posztoltak: Kathryn az Instagram-oldalán mutatta meg mosolygós kislányukat.

- A családunk legújabb (és legkisebb) tagja. Westlyn Reign Brolin, már most odavagyok érted. Semmi nem fogható ehhez... tényleg semmi. Teljesen megváltoztattad a szívemet. Köszönöm Josh-nak is ezt a kis életet - írta a megosztott videója alá.

A Bosszúállók és a Deadpool sztárja szintén megosztotta az édes kis felvételt, bár ő a feleségét dicsérte a poszt alatt:

- Drága Hölgyeim és Uraim, szeretném bemutatni a kislányunkat, Westlyn Reign Brolint - azaz becenevén Beant. Kathryn mama fantasztikus volt a csodával felérő szüléskor, Bean pedig egy igazi, hibátlan kis ékkő. Nagyon hálásak vagyunk a sok szeretetért és támogatásért, amit a terhesség során kaptunk, köszönjük mindenkinek, aki részt vett a kalandunkban, direkt vagy indirekt módon - írta az Instagramon.

A 31 éves Kathryn most először készülhetett anyaszerepre, Josh Brolin azonban már rutinos apuka: első házasságából Alice Adaire-rel már született két gyermeke, a mára harmincéves Trevor és a 24 éves Eden.

Kathryn egyébként korábban a sztár asszisztense volt, de a közös munka összehozta őket. Három év randizás után, végül 2016-ban összeházasodtak, most pedig már az első közös babájuk is megérkezett.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük