Megszületett az 50 éves színész kislánya - Tündéri felvételt posztolt róla
Josh Brolin lánya különleges nevet kapott.

josh-brolin-baba-megszuletett-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Josh Brolin és felesége, Kathryn Brolin óriási örömhírt jelentettek be: megszületett első közös gyermekük, aki a Westlyn Reign Brolin nevet kapta. 

Tündéri a kislányuk

A kis csöppségről már videót is posztoltak: Kathryn az Instagram-oldalán mutatta meg mosolygós kislányukat.

- A családunk legújabb (és legkisebb) tagja. Westlyn Reign Brolin, már most odavagyok érted. Semmi nem fogható ehhez... tényleg semmi. Teljesen megváltoztattad a szívemet. Köszönöm Josh-nak is ezt a kis életet - írta a megosztott videója alá.

A Bosszúállók és a Deadpool sztárja szintén megosztotta az édes kis felvételt, bár ő a feleségét dicsérte a poszt alatt:

- Drága Hölgyeim és Uraim, szeretném bemutatni a kislányunkat, Westlyn Reign Brolint - azaz becenevén Beant. Kathryn mama fantasztikus volt a csodával felérő szüléskor, Bean pedig egy igazi, hibátlan kis ékkő. Nagyon hálásak vagyunk a sok szeretetért és támogatásért, amit a terhesség során kaptunk, köszönjük mindenkinek, aki részt vett a kalandunkban, direkt vagy indirekt módon - írta az Instagramon.

A 31 éves Kathryn most először készülhetett anyaszerepre, Josh Brolin azonban már rutinos apuka: első házasságából Alice Adaire-rel már született két gyermeke, a mára harmincéves Trevor és a 24 éves Eden.

Kathryn egyébként korábban a sztár asszisztense volt, de a közös munka összehozta őket. Három év randizás után, végül 2016-ban összeházasodtak, most pedig már az első közös babájuk is megérkezett.

Ezt is szeretjük