15 kilótól szabadult meg! Szívdöglesztő formába lendült az ismert színész
Jonah Hill minden vígjátékban az ügyeletes béna, dagadt fiút játszotta, most azonban kitört a skatulyából.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Lepattintva sztárja, Jonah Hill egy időre most biztos búcsút mondhat a béna, dagi srác szerepkörnek, hiszen látványos fogyása után képtelen lenne hozni a karaktert.

Így nézett ki tavaly év végén
Így néz ki most karcsún és elegánsan

A térdcsapkodós tinédzservígjátékok állandó szereplője 14 kemény kilótól szabadult meg az elmúlt hónapokban. A színész azt nem árulta el, mennyit mutat most a mérleg, de hogy egykor mázsa fölött járt, az biztos.

Új film, új szerep, új külső

A látvány önmagáért beszél, amint azt a Twitteren közölt legfrissebb fotó is mutatja, a 27 éves színész szinte új ember lett.

A szemkápráztató átalakulás egyébként nem pusztán belső késztetésre történt, a fiatal komikusnak a 21 Jump Street című krimi kedvéért kellett lefaragnia az úszógumiból.

A Phil Lord rendezte mozifilmben egyébként nemcsak Jonah - és szívdöglesztő új formája - lesz az egyetlen meglepetés.

A speciális rendőri egység tagjait olyan színészek fogják játszani, mint Channing Tatum, Ice Cube vagy James Franco jóképű kisöccse, Dave Franco. Sőt, a hírek szerint még Johnny Depp is feltűnik majd pár pillanatra egy ütős kis karakterszerepben.

Kitörhet végre a skatulyából

A pörgős zsarufilm egyébként igazi kiugrás lehet Hillnek, ezzel ugyanis végre kitörhet a sablonos vígjátékok - Lódító hódító, A furcsa srác - skatulyájából.

- Ez egy vicces film lesz, remek akciójelenetekkel fűszerezve. De nem paródia lesz! Olyasmire kell gondolni, mintha egy John Hughes-vígjátékot és a Will Smith-féle Bad Boyst összegyúrnánk - magyarázta a karcsú színész.

Gyakorlatilag ez az első alkalom, hogy egy rendező nem a gimi dundi balfékje szerepét osztotta Hillre, hanem sármos, drámai karakterben gondolkodott vele kapcsolatban. Ennek persze keményen meg is fizette az árát: Jonah-t ugyanis kemény diétára fogták.

Az életmód-változtatáshoz szerencsére profi segítséget biztosítottak neki a producerek, Jonah Hill egy táplálkozási szakértővel és egy személyi edzővel közösen olvasztotta le magáról a fölös kilókat. A végeredményt, vagyis a filmet a mozikban 2012-ben láthatják a rajongók.

Ezt is szeretjük