Megdöbbentő felvételek! Kiszivárgott Angelina Jolie drogos videója
A botrányos felvétel tanúsága szerint a csinos színésznő lába alól kicsúszott a talaj.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sokkoló videón Angelina Jolie látható, amint egy drogtanyán lazul jócskán beállva, miközben fogait vakargatja, tágra nyílt szemeit pedig alig bírja nyitva tartani. 

A felvételen mindeközben jól látszik, amint a mellette ülő ismeretlen személy kokaint szippant. A szexi színésznő sosem tagadta, hogy mielőtt világsztár lett volna, nagyon keményen anyagozott. Saját bevallása szerint rendszeresen használt mindenféle drogot, többek között LSD-t, kokaint, heroint, exstacy-t:

- Igen, való igaz, mindent kipróbáltam. De ezt már régen magam mögött hagytam – mesélte a csábos színésznő.

A videó 1999-ben, 23 éves korában készült, és habár az nem látható, amint Jolie éppen kábítószert fogyaszt, az azért biztosra vehető, hogy a felvétel ideje alatt nem kevés szer tompította az agyát.

Szerette, ha kikötözik és a háziállatait is kínozta

Angelina Jolie életének ezen szakaszában rendszeresen vendégeskedett a New York-i Chelsea Hotelben, ami közismert és hírhedt drogtanya volt akkoriban, például ott késelte halálra barátnőjét a legendás rocksztár, Sid Vicious is. A szexi színésznő nagyon durván élt ezekben az időkben, imádta a szado-mazo szexet és attól sem riadt vissza, hogy kis háziállatait kínozza halálra:

- Az egerem azért pusztult el, mert kékre festettem. A hörcsögöm pedig akkor döglött meg, amikor vele zuhanyoztam. De a gyíkom sem járt jobban, őt ugyanis túl sokáig hagytam sütkérezni a napon – vallotta kendőzetlenül a sztár.


Vajon ki gondolta volna a négygyermekes mintaanyáról, aki most az Egyesült Államok nagyköveteként rendszeresen utazik a harmadik világ országaiba, hogy tíz évvel ezelőtt ilyen mértékben rombolta magát?

Vizeletből kimutatható drogok

A DrogKontrol 10 teszt egy egyszerű egylépéses otthoni gyorsteszt, mely 10 fajta drog gyors, kvalitatív kimutatására alkalmas.

Még több információt itt találsz.

Promóció

Szerintem nem sokan, de Angelina Jolie karrierje mégis azt jelzi, hogy a legmélyebb gödörből is ki lehet mászni.

Ezt is szeretjük