Megdöbbentő felvételek! Kiszivárgott Angelina Jolie drogos videója
A botrányos felvétel tanúsága szerint a csinos színésznő lába alól kicsúszott a talaj.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sokkoló videón Angelina Jolie látható, amint egy drogtanyán lazul jócskán beállva, miközben fogait vakargatja, tágra nyílt szemeit pedig alig bírja nyitva tartani. 

A felvételen mindeközben jól látszik, amint a mellette ülő ismeretlen személy kokaint szippant. A szexi színésznő sosem tagadta, hogy mielőtt világsztár lett volna, nagyon keményen anyagozott. Saját bevallása szerint rendszeresen használt mindenféle drogot, többek között LSD-t, kokaint, heroint, exstacy-t:

- Igen, való igaz, mindent kipróbáltam. De ezt már régen magam mögött hagytam – mesélte a csábos színésznő.

A videó 1999-ben, 23 éves korában készült, és habár az nem látható, amint Jolie éppen kábítószert fogyaszt, az azért biztosra vehető, hogy a felvétel ideje alatt nem kevés szer tompította az agyát.

Szerette, ha kikötözik és a háziállatait is kínozta

Angelina Jolie életének ezen szakaszában rendszeresen vendégeskedett a New York-i Chelsea Hotelben, ami közismert és hírhedt drogtanya volt akkoriban, például ott késelte halálra barátnőjét a legendás rocksztár, Sid Vicious is. A szexi színésznő nagyon durván élt ezekben az időkben, imádta a szado-mazo szexet és attól sem riadt vissza, hogy kis háziállatait kínozza halálra:

- Az egerem azért pusztult el, mert kékre festettem. A hörcsögöm pedig akkor döglött meg, amikor vele zuhanyoztam. De a gyíkom sem járt jobban, őt ugyanis túl sokáig hagytam sütkérezni a napon – vallotta kendőzetlenül a sztár.


Vajon ki gondolta volna a négygyermekes mintaanyáról, aki most az Egyesült Államok nagyköveteként rendszeresen utazik a harmadik világ országaiba, hogy tíz évvel ezelőtt ilyen mértékben rombolta magát?

Szerintem nem sokan, de Angelina Jolie karrierje mégis azt jelzi, hogy a legmélyebb gödörből is ki lehet mászni.

Ezt is szeretjük