A Joker-film főgonosza a valóságban ilyen sármos - Elképesztő a különbség
Joaquin Phoenix és karaktere nem igazán hasonlítanak egymásra.

joaquin-phoenix-joker-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Október 3-án hazánkban is moziba kerül a legújabb Joker-adaptáció, mely ezúttal a karakter előzménytörténetét tárja a DC-rajongók elé. Batman ősellenségéről korábban ehhez hasonló alkotás nem készült - a filmekben általában már mint főgonosz szerepel, hol a híres denevérember, hol a "kedvese", Harley Quinn oldalán.

Így néz ki a valóságban az új Joker

A Jokert alakító Joaquin Phoenix nem éppen a legjobb formájában tűnik fel a filmben: a megszokott alkatához képest 25 kilóval soványabban, hosszú hajjal látható a filmben - az őrület határán és azon túl. Pedig a három Oscar-díjra jelölt színész a valóságban igazi sármőr, aki - szerencsére - egyáltalán nem hasonlít a karakterére.

A The New York Timesban megszólalt kicsit a szerepről, ami valóban hatalmas felkészülést igényelt, főként, hogy olyan színészek játszották már el korábban Joker figuráját, mint Jack Nicholson vagy Heath Ledger.

- Azt hiszem, van abban valami veszélyes, hogy elvállaltam ezt a szerepet. Igaziból legfőképpen ezért akartam. Nem igazán tudtam, hogy kezdjek hozzá, számomra nagyon megfoghatatlan karakter volt. Na meg ott volt a nyomás. "Le kell nyomni a Marvelt!" Nem nyomhatod le a Marvelt, az egy gigantikus óriás. De csinálhatunk valami olyat, amit ők még sosem csináltak. Ezt próbáltam meg elérni a játékommal.

Teljesen átalakítottam a testemet, 25 kilót fogytam, hogy hasonlítsak az általam elképzelt Jokerre. Fel kellett készülnöm rendesen, elég egy pici hiba, és a karakter elveszíti a varázsát, úgyhogy alaposan meg kellett csinálnom a házimat belőle. Ő egy igazán egyedi figura, egy olyan férfi, akinek végig szurkolsz, egészen addig a végzetes pontig, amíg már nem tudsz neki drukkolni többé - mesélte a lapban.

A Marvel-filmek csúnya karakterei a valóságban

Thanos, Nebula, a Vörös koponya - nézd meg, hogy ezek a karakterek és más elmaszkírozott Marvel-szereplők hogy néznek ki a valóságban!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük