Szőrmentén üli meg a lovat a meztelen Kristen Johnston
A 41 éves sztár egy kampányfotó kedvéért szabadult meg összes ruhájától.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Be kell, valljuk, csodáljuk a PETA munkásságát. Nem csak azért, mert immáron 28 éve kitartóan küzdenek az állatok jogaiért, nem bizony. Azért is le a kalappal előttük, mert bámulatosan tudják használni a médiát arra, hogy munkájukra felhívják a figyelmet.

És most nem a gyerekes, másokat megalázó és lejárató, liszttel –festékkel és más egyébbel bundákat leöntöző kirohanásokról beszélünk.

Sokkal inkább arról az igényes fotósorozatról, melynek keretén belül időről időre egy-egy híresség vallja meg, a maga pucér valójában, hogy mellettük áll.

Imádja az állatokat

Az idők során rengeteg híres színésznőt és énekesnőt rá tudtak már bírni arra, hogy ruhátlanul álljanak nekik modellt, ezáltal rögtön két legyet ütve egy csapásra.

Egy meztelen, szépen fotózott női testre nincs olyan ember, aki ne kapná fel a fejét. Emellett pedig ugyanezen emberekhez az állatvédő üzenet is rögtön eljut.

Nos, legutóbb Kristen Johnston színésznő pózolt meztelenül a PETA fotósának lencséje előtt – ráadásul egy lovon, így hívván fel az emberek figyelmét, hogy ne üljenek lovaskocsiba, mert az kegyetlenség az állattal szemben.

New Yorkban ugyanis - csakúgy, mint például a szomszédos Bécsben – a turisták akár ilyesfajta járgánnyal is bejárhatják a várost.

- Teljesen ledöbbentett, amikor láttam, hogy élnek ezek az állatok, mert az igazából nem élet. Azt javasolnám azoknak, akik New Yorkba akarnak jönni, merthogy annyi minden látnivaló van Manhattanben, hogy gyalogoljanak lovaskocsikázás helyett – nyilatkozta a 41 éves sztár.

Johnstont egyébként a magyar közönség egyebek közt az Austin Powers-filmekben és a Vészhelyzetben is láthatta, bár azokban sajnálatos módon némiképp több ruhát viselt..

Ezt is szeretjük