Apa lesz az Agymenők főszereplője - 22 évvel fiatalabb barátnője babát vár
A Leonardöt alakító Johnny Galecki 43 évesen először lesz apa.

johnny-galecki-baba-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Óriási örömhírt jelentett be Johnny Galecki, az Agymenők Leonard Hofstadterje: a 43 éves színész végre apaszerepben tündökölhet, 21 éves barátnője, Alaina Meyer ugyanis a közös kisbabájukat hordja a szíve alatt.

Apa lesz Johnny Galecki

A pár tavaly kezdett randevúzni egymással, és sokan meg is szólták őket a köztük lévő nagy korkülönbség miatt, Galecki ugyanis 43 éves, míg barátnője az amerikai törvények szerint csak most, 21 évesen számít nagykorúnak. Ennek ellenére már egy baba is képbe jött, ugyanis a színész büszkén jelentette be az Instagram-oldalán a hétvégén, hogy egy picivel bővül a családjuk.

- Hatalmas örömmel közöljük, hogy hamarosan világra hozunk majd egy apróságot - egy új jövevényt, erre az őrült és csodálatos világra. Kérjük, tartsátok tiszteletben a magánéletünket az ünneplés időszakában mindkettőnk családját illetően. A szeretet ott van mindenhol. Reméljük, érzitek a mi szeretetünket, ahogy mi is érezzük a tiéteket - írta a közösségi oldalán.

Az Agymenők sorozat néhány szereplője már gratulált is a babához, köztük a Bernadette-et alakító Melissa Rauch, aki három szív emojival jelezte, mennyire örül a gólyahírnek. Stewart, azaz Kevin Sussman ennyit kommentelt: "Mazel Tov!", ami héber nyelven csak annyi jelent, "gratulálok" vagy "sok szerencsét". Lauren Lupkus, aki Stewart barátnőjét, Denise-t alakítja, is sok sikert kívánt a babához: "Csodálatos! Gratulálok!" - írta a poszt alá.

Így néznek ki az Agymenők sztárjai a valóságban

Talán nem is gondolnád, mennyire nem hasonlítanak a sorozat szereplői a valós énjükre - nézd meg, hogy néznek ki a sorozatban és a hétköznapokon!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük