Ő Johnny Depp 29 évvel fiatalabb szerelme – Orosz táncosnőbe habarodott bele
Johnny Depp azt tervezi, hogy feleségül veszi fiatalabb szerelmét.

johnny-depp-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Johnny Depp a szerelem terén eddig nem volt annyira szerencsés, két házassága is tönkrement, utoljára Amber Heard volt a felesége, akitől végül 2017-ben vált el. Úgy tűnik, az 55 éves sztárra most újra rátalált a szerelem egy orosz go-go táncosnő személyében. Az orosz tvc.ru honlap információi szerint Polina Glen 1992 márciusában született, így a lány 29 évvel fiatalabb a sztárnál.

Johnny Depp szerelme nagyon dögös nő

Polina Glen táncosnő révén mesés alakkal rendelkezik, ráadásul nagyon csinos, így már értjük, hogy sikerült felkeltenie a világsztár figyelmét.

Polina Glen vérbeli bombázó.
Polina Glen vérbeli bombázó.
Fotó: Instagram/Polina Glen

A Daily Mail információi szerint a szerelmesek már össze is költöztek, Johnny Depp Los Angeles-i otthonában élnek együtt. A világsztár úgy érzi, az orosz szépséget neki teremtették, emiatt az esküvő is szóba jött. A brit lap úgy tudja, hogy Polinát 2018 májusában sikerült egyszer a színész társaságában lefotózni, így a kapcsolatuk legalább egy éve tarthat.

A szerelmespárhoz közel álló forrás ezt nyilatkozta róluk:

- Polina egy Los Angelesben tartott partin találkozott Johnnyval. Őt sokszor hívják meg ilyen helyekre egyébként, és aztán összefutottak. Ő táncos, és egy nagyon csinos lány - nyilatkozta az ismerős.

Hozzátette, hogy amikor a színész odament a lányhoz bemutatkozni, a 27 éves szépség nem tudta, hogy éppen egy világsztár tisztelte meg a figyelmével, csak később tudta meg, hogy Johnny Depp színészként dolgozik. Úgy tudja, hamarosan összeházasodnak.

- Polina azt mondta nekem, hogy össze akarnak házasodni, és Johnny meg akarja ismerni a szüleit Oroszországban.

Így fest Johnny Depp lánya

Nézd, milyen gyönyörű nővé érett Lily-Rose Depp, a legendás színész lánya!

Ezt is szeretjük