Nem tagadhatja tovább! Saját neméhez vonzódik a népszerű színész
John Travolta egy férfi masszőrt is rá akart venni egy kis légyottra az egyik hajóútján.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Néhány éve beperelte John Travoltát egy masszőr, aki azzal vádolta meg a színészt, hogy szexuálisan zaklatta őt egy hajóút során.

Fabian Zanzi még 2009-ben, egy karibi hajóút során ismerkedett meg a világsztárral, aki elmondása szerint félreérthetetlen ajánlatokat tett neki.

Ledobta a köntöst

A férfi évekkel később, 2013-ban jogi útra terelte a dolgot, ám később elállt a pertől. Mint mondta, John Travolta ügyvédje felkereste, és végül meggyőzte, hogy sokkal jobb egy peren kívüli megállapodás. Megfenyegették ugyanis, hogy egy ekkora sztár ellen úgysem nyerhetne egy ilyen kényes témában, és a perköltségre és a kártérítésre pedig rámenne mindene.

Zanzi egy tengerjáró hajón dolgozott masszőrként, és így került közelebbi kapcsolatba a színésszel. Egyszer ugyanis Travolta a szobájába rendelte a férfit, és megkérte, masszírozza meg a nyakát. Amikor Zanzi közelebb lépett hozzá, a színész ledobta a fürdőköpenyét, és ott állt meztelenül, szemlátomást felajzva. További utalásokat tett, hogy igazából milyen szolgáltatásra is gondolt.

Ezeket hallva azonban a férfi kimenekült a kabinból és azonnal a hajó menedzsmentjéhez futott panaszt tenni. Ők azonban megtiltották neki, hogy jegyzőkönyvet írjon a történtekről, sőt, megfenyegették, hogy kirúgják, ha bármi nyilvánosságra kerül ebből. Zanzi mégis amellett döntött, hogy bepereli a sztárt szexuális zaklatásért.

Mégis peren kívül állapodtak meg

Az eset napvilágra kerülése után Marty Singer, Travolta ügyvédje egy igen éles hangvételű nyilatkozatot adott ki.

- Nevetséges ez az egész ügy és a vádak is. Zanzi úr és ügyvédei csak 15 perc hírnevet akarnak maguknak, na meg megkopasztani egy tisztességes embert. 2009-ben találkoztak, de csak most jut eszébe, hogy sérelem érte? Ez kérem abszurd - nyilatkozta.

Mint mondta, egészen biztos benne, hogy a bíróság teljes mértékűen felmentette volna ügyfelét, sőt, még kártérítést is megítéltek volna a jó hírneve megsértése miatt, ám végül Travoltával egyeztetve jobbnak látták, ha peren kívül megegyeznek, mert nem akartak évekig tartó huzavonát.

Ezt is szeretjük