John Travolta szívszorítóan búcsúzott Kirstie Alley-től: a színésznő sokáig szerelmes volt a kollégájába
Íme John Travolta búcsúja Kirstie Alley-től.

john-és-kirstie-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kirstie Alley december 5-én hunyta le örökre a szemeit, rákban halt meg, de a nyilvánosság elől titkolta a betegségét. Halálának híre az egész világot megrázta.

A színésznőt Hollywood is gyászolja, szeretett kollégája, John Travolta is búcsúzott tőle, a színész az Instagram-oldalára posztolta a megható bejegyzést.

John Travolta búcsúja Kirstie Alley-től

A 68 éves színész két felvételt is posztolt a színésznőről, az egyiken Alley egy papagájjal látható, a második kép pedig egy közös fotó róluk.

- Kirstie-vel volt életem legkülönlegesebb kapcsolata. Szeretlek, Kirstie! Tudom, hogy újra látjuk egymást - írta a szívszorító sorokat.

A két sztár a Nicsak, ki beszél! forgatásán találkoztak a '80-as években, a kémia tökéletes volt köztük, de nemcsak azért, mert annyira jól játszották a szerepüket, hanem amiatt is, mert tényleg vonzódtak egymáshoz. A színésznő több alkalommal nyilatkozott, hogy valójában szerelmes volt a kollégájába. Az Us magazin összegyűjtötte, miket mondott Travoltáról az elmúlt években.

- Majdnem megszöktem, és hozzámentem Johnhoz. Szerettem őt, most is szeretem még. Ha akkor nem lettem volna házas, akkor elmentem volna, és összekötöttem volna vele az életem - ezt a Celebrity Big Brother UK egyik epizódjában mesélte 2018 augusztusában.

GettyImages-80289298
Fotó: Lester Cohen / Getty Images Hungary

- Amikor úton vagy, és csinálsz egy filmet, nagyon könnyű beleszeretni a filmes partneredbe, hiszen egy évig folyamatosan egymás mellett vagytok. Szerintem nehéz ezt megállni - áradozott Travoltáról.

Még arról is ábrándozott, hogy az esküvőjüket egy repülőgépen tartotta volna meg vele, hiszen a színész amellett, hogy képzett pilóta, még van egy külön hangárja és privát kifutópályája is.

2004-ben Oprah Winfrey műsorában mondta el ország-világ előtt, hogy a férfi az ő lelki társa. Persze nemcsak ő, hanem John Travolta is odáig volt kolléganőjéért, de megbeszélték, maradjanak inkább barátok. Mindig is plátói volt, ami köztük történt, sosem bújtak ágyba. 2019-ben ő is kijelentette, hogy a színésznő az ő valódi lelki társa, és bármikor dolgozna vele újra együtt.

Ő játszotta a két sztár kislányát

Tabitha Lupien már nem az a cuki kislány, mint aki a filmben volt.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük