John Legend és Chrissy Teigen elveszítették kisbabájukat: szívszorító módon jelentették be a hírt
John Legend és Chrissy Teigen életük legkomolyabb tragédiáját élik át.

john legend chrissy teigen cover

John Legend és Chrissy Teigen augusztus közepén jelentették be, hogy hamarosan megszületik harmadik gyermekük, ám sajnos a terhesség alatt komplikációk léptek fel, és a kisfiukat nem tudták életben tartani.

John Legend és Chrissy Teigen elveszítették kisfiukat

Chrissy Teigent szeptemberben nyilvánították veszélyeztetett terhesnek, így az orvosok azt tanácsolták neki, hogy minél több időt töltsön az ágyban. Bár szigorúan betartotta a szakemberek előírásait, ennek ellenére erős vérzést tapasztalt, csakúgy mint egy átlagos menzesznél. Szeptember 29-én végül kórházba szállították, a méhlepényével volt gond. Több vérátömlesztést kapott a sztár, de sajnos a picit elveszítették, a szomorú hírt szívszorító fotók kíséretében jelentette be a sztárfeleség Instagram-oldalán. A többi felvételt a kép jobb oldalán található fehér nyílra kattintva nézheted végig. Azt a szomorú pillanatot is lencsevégre kapták, ahogy a síró Teigen a karjaiban tartja elhunyt gyermekét.

- Teljes sokkban és mély szomorúságban vagyunk, ekkora fájdalmat még sosem éreztünk. Sajnos nem tudtuk megállítani a vérzést, megadni a kisfiunknak azt a folyadékot, amire szüksége lett volna, még a több vérátömlesztés ellenére sem. Egyszerűen ez túl kevésnek bizonyult - fogalmazta a posztban.

Bevallották, hogy eddig a gyermekeik neveit az utolsó pillanatban döntötték el mindig. Ám most valamilyen oknál fogva már a terhesség ideje alatt elnevezték a pocaklakót Jacknek.

- Ő örökké a mi Jackünk marad. Keményen dolgozott azért, hogy kis családunk tagja legyen, és az is marad örökre. Ezt Jacknek szánjuk: sajnáljuk, hogy az életed legelső pillanataiban annyira sok komplikációval kellett szembenézned, hogy nem tudtuk megadni neked azt az otthont, hogy túléld. Örökké szeretni fogunk.

A sztárpárnak két gyermeke van, Luna 2016-ban, Miles 2018-ban született.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük