John F. Kennedy duci unokájából jóképű pasi lett: friss fotókon a 29 éves Jack
John F. Kennedy unokája, Jack nagyon hasonlít a nagybácsijára, John F. Kennedy Jr.-ra.

john-f-kennedy-unoka-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

John F. Kennedynek három unokája született: Rose 34, Tatiana 32, Jack 29 éves. Mindegyikük édesanyja a diplomataként dolgozó Caroline Kennedy. Édesapjuk Edwin Schlossberg tervező.

John F. Kennedy unokája, Jack

Jack Schlossberg a három gyermek közül a legkisebb, szülei New Yorkban nevelték, ma már ő az egyetlen férfi a Kennedy-klánból, ugyanis nagybácsija, John F. Kennedy Jr. 1999-ben feleségével együtt elhunyt repülőgép-balesetben.

Kisebb korában számos paparazzokép készült róla, ahogy épp a családtagjaival sétált New York utcáin, régi fotóin látszik, hogy súlyproblémákkal küzdő kamasz volt, fiatal felnőtt éveire azonban sikeresen lefogyott. 2015-ben szerezte meg első diplomáját a Yale Egyetemen, történelem szakos hallgató volt, a japánok történelmére szakosodott. Ez nem véletlen, hiszen édesanyja amerikai nagykövetként végezte szolgálatát Japánban 2013 és 2017 között. Jelenleg Ausztráliában tölti be ugyanezt a pozíciót.

Jack 2022-ben diplomázott le a Harvardon, jogász lett belőle végül. Ahogy a nagyapját, őt is érdekli a politika, demokratának vallja magát. Sokan látnak hasonlóságot közte és az 1999-ben elhunyt nagybácsija között.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen jóképű pasi lett Jack Schlossbergből.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük