John F. Kennedy duci unokájából jóképű pasi lett: friss fotókon a 29 éves Jack

John F. Kennedy unokája, Jack nagyon hasonlít a nagybácsijára, John F. Kennedy Jr.-ra.

John F. Kennedy unokája, Jack
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

John F. Kennedynek három unokája született: Rose 34, Tatiana 32, Jack 29 éves. Mindegyikük édesanyja a diplomataként dolgozó Caroline Kennedy. Édesapjuk Edwin Schlossberg tervező.

John F. Kennedy unokája, Jack

Jack Schlossberg a három gyermek közül a legkisebb, szülei New Yorkban nevelték, ma már ő az egyetlen férfi a Kennedy-klánból, ugyanis nagybácsija, John F. Kennedy Jr. 1999-ben feleségével együtt elhunyt repülőgép-balesetben.

Kisebb korában számos paparazzokép készült róla, ahogy épp a családtagjaival sétált New York utcáin, régi fotóin látszik, hogy súlyproblémákkal küzdő kamasz volt, fiatal felnőtt éveire azonban sikeresen lefogyott. 2015-ben szerezte meg első diplomáját a Yale Egyetemen, történelem szakos hallgató volt, a japánok történelmére szakosodott. Ez nem véletlen, hiszen édesanyja amerikai nagykövetként végezte szolgálatát Japánban 2013 és 2017 között. Jelenleg Ausztráliában tölti be ugyanezt a pozíciót.

Jack 2022-ben diplomázott le a Harvardon, jogász lett belőle végül. Ahogy a nagyapját, őt is érdekli a politika, demokratának vallja magát. Sokan látnak hasonlóságot közte és az 1999-ben elhunyt nagybácsija között.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen jóképű pasi lett Jack Schlossbergből.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük