120 kilósra hízott John Cleese - Így néz ki ma a Monty Python sztárja
Aggódnak a rajongók a 78 éves sztár egészségéért.

john-cleese-meghizott-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

John Cleese 1967-ben állt először kamerák elé - a Végre itt az 1948-as show-ban játszotta el Sidney Lotterby szerepét néhány epizód erejéig. A legtöbben a Waczak Szálló című sorozatból vagy a Monty Python-filmekből ismerhetik, a fiatalabbak pedig a Harry Potter-széria Félig Fej Nélküli Nickjeként emlékezhetnek rá.

Nagyon meghízott John Cleese

A sztárt fiatalon magas, vékony férfiként ismerhette meg a közönség, azonban az évek során felszedett néhány kilót magára - hiszen ez természetes, a korral is jár. Most azonban nagyon elszaladt vele a ló: rengeteget hízott alig néhány hónap leforgása alatt. A rajongók el is kezdtek aggódni az egészségéért, ugyanis ekkora súlyfelesleg bizony, már problémákkal jár: bármikor szívinfarktust kaphat, ha nem figyel oda magára.

john-cleese-meghizott-nagy

A 78 éves színész valószínűleg élvezi az életet a nála jóval fiatalabb felesége mellett, utazgat, finomakat eszik, és ez bizony, meg is látszik rajta. Ezzel nem is lenne baj, de jobban odafigyelhetne a súlyára, különben úgy jár, mint John Goodman, akit az orvosa megfenyegetett, hogy csupán pár éve maradt hátra, ha nem változtat az életmódján. A színész természetesen azonnal diétába fogott, és személyi edző segítségével majdnem száz kilótól megszabadult.

Sztárok, akik drasztikusan lefogytak

A vígjátékok duci sztárja, Jonah Hill 45 kilótól szabadult meg az évek során, és elképesztően jó pasi lett belőle. Nézd meg, kik azok még, akik rengeteget fogytak!

Ezt is szeretjük