4 év után váratlanul kiszáll a sorozatból az egyik főszereplő! Ez volt a döntés oka
Joe Manganiello váratlanul kiszáll a True Blood sorozatból.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a rajongók még nem is igen ocsúdtak fel a True Blood szeretett karaktere, Tara elvesztése után, máris újabb rágódnivalót szolgáltattak nekik a sorozat készítői.

Bár sok régi arc visszatér a HBO második legkedveltebb sorozatába - többek között a nők bálványa, Alexander Skarsgard is -, ám újabb főbb karakterektől kell búcsúzni a hetedik évadban, ahogy az a vasárnap bemutatott részből kiderült.

Spoiler következik!

Alcide hamar a nézők kedvence lett, hiszen bár farkassá alakult, így is az egyik legemberibb karaktere volt a sorozatnak. Ahogy azt Joe Manganiello az E! online-nak elmondta, már tavaly tudta, hogy távoznia kell a sorozatból, hiszen csak így tudják feloldani a szerelmi háromszöget.

- Amint olvastam a hatodik évad befejező részének forgatókönyvét, már tudtam, hogy meg fognak ölni. Alcide egy feláldozható karakter, hiszen senkinek nem hiányozna, nem kötődik Sookie-n kívül senkihez. Kell ez a sokk az embereknek, és igen, innentől kezdve sosem lehet tudni, ki lesz a következő távozó - mondta.

Meztelenül az utolsó jelenetben

Abba is beavatta a rajongókat, hogy igen fagyosra sikerült az utolsó forgatási napja, ugyanis meztelenül kellett játszania külső helyszínen, ahol igen hideg volt. Mint mondta, megpróbált nem remegni, de ez nem mindig sikerült neki. 

Az interjúban kitértek arra is, hogy a True Bloodban igen sokat meztelenkednek a szereplők, mire Manganiello elmondta, mindenki tudta, amikor aláírta a szerződést, hogy nem sokszor lesz rajtuk ruha. Ő személy szerint rengeteget edzett, hogy a legjobb formáját tudja mutatni.

Ezt is szeretjük