A népszerű színész komoly égési sérüléseket szenvedett a kamerák előtt: a Reszkessetek, betörők! forgatásán járt pórul
Joe Pesci nem úszta meg sérülések nélkül a Reszkessetek, betörők! forgatását.

joe-pesci-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Joe Pesci alakította a Reszkessetek, betörők! első és második részében az egyik rablót, Harryt. A színész a mai napig jó szívvel emlékszik vissza a forgatási munkálatokra, ennek ellenére szerzett rossz emlékeket is.

A második rész forgatásán égési sérüléseket szenvedett, vallotta be a People magazinnak.

Joe Pesci a Reszkessetek, betörők! forgatásáról vallott

Az első rész 1990-ben, a második két évvel később debütált a mozikban, így már a Kevin McCallister New York-i kalandozását is harminc esztendővel ezelőtt ismerhette meg a közönség. A kerek évforduló alkalmából az amerikai lap Joe Pescivel készített interjút, aki bevallotta, hogy nem úszta meg sértetlenül a forgatási jeleneteket.

Joe Pesci fejét az első és a második részben is megégették.
Joe Pesci fejét az első és a második részben is megégették.
Fotó: Profimedia

Az első és a második részben is van egy-egy olyan jelenet, amikor karaktere feje lángolni kezd Kevin csapdáinak köszönhetően.

- A várható dudorokon, zúzódásokon és általános fájdalmakon kívül, amelyeket az adott típusú fizikai humorhoz társítanak, valójában komoly égési sérüléseket szenvedtem a fejem búbján, miközben azt a jelenetet vettük, amikor Harry kalapját felgyújtják - vallotta be.

Az említett jelenethez nem alkalmazott kaszkadőrt, ő csinálta végig az egészet. A trükkösebb és még ennél is veszélyesebb mutatványoknál azonban már a profik léptek a helyébe.

GettyImages-1344856225
Fotó: Paul Archuleta / Getty Images Hungary

A Kevint alakító Macaulay Culkinnal jó viszonyt ápolt, ám azért, hogy a karakterében maradjon, igyekezett a forgatási szünetekben minél kevesebb időt együtt tölteni az egykori gyereksztárral.

- Emlékszem, Macaulay nagyon édes gyerek volt, és a korához képest vérprofiként viselkedett. Szándékosan korlátoztam a vele való interakciómat, hogy megőrizzem azt a dinamikát, ami az ő karaktere, Kevin és az én karakterem, Harry között volt. Nem akartam, hogy a képernyőn feltűnjön, jó barátságban vagyunk. Szerettem volna megőrizni az ellenséges kapcsolat egészét.

Megkérdezték tőle azt is, újra elvállalná-e Harry szerepét, ha felkérnék egy folytatásra, de úgy véli, nehéz lenne megismételni az eredeti filmek sikerét és hangulatát.

- Bár soha nem mondod, hogy soha, úgy gondolom, hogy nehéz lenne megismételni nemcsak a sikert, hanem az eredetiek ártatlanságát is. Most más időket élünk, a hozzáállás és a prioritások is megváltoztak harminc év alatt. 

Ő játszotta Kevin anyukáját

Képes összeállításunkban mutatjuk, a Kevin anyukájaként megismert Catherine O’Hara mennyit változott a Reszkessetek, betörők! óta.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Profimedia

Ezt is szeretjük