Hugh Grant emiatt volt nehéz eset az Igazából szerelem forgatásán: kínos dologra kötelezte a szerződése

Hugh Grant a mai napig gyűlöli az Igazából szerelem legikonikusabb jelenetét.

GettyImages-1410189513
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jövőre lesz 20 éve, hogy a mozikba került az Igazából szerelem című romantikus vígjáték, ami mára egy karácsonyi klasszikussá nőtte ki magát. Ennek alkalmából az ABC csatorna készített egy külön műsort The Laughter & Secrets of Love Actually: 20 Years Later címmel, amelyben az alkotók is megszólalnak.

Hugh Grant, aki az újonnan megválasztott brit miniszterelnököt játszotta, bevallotta, melyik jelenetét gyűlölte a leginkább felvenni, a rendezőnek, Richard Curtisnek is okozott emiatt némi fejfájást.

Hugh Grant az Igazából szerelem forgatásáról vallott

Az Igazából szerelem tele van emlékezetes jelenetekkel, ezek közül az egyik az a pillanat, amikor Hugh Grant a miniszterelnöki rezidenciában táncolt a The Pointer Sisters Jump című dalára. A színész a mai napig kínosan érzi magát, hogy ezt a jelenetet kamerára vették.

- Amikor megláttam a forgatókönyvet, egyből tudtam, hogy gyűlölni fogom ezt. Egyáltalán nem volt kedvem táncolni, nemhogy még elpróbálni. Nem mellesleg kimegyek a ritmusból, főleg az elején, amikor a fenekemet rázom - emlékezett vissza.

Többször is nemet mondott erre a jelenetre, ezzel kicsit megnehezítette a munkafolyamatokat. Végig abban reménykedett, hogy Richard Curtis, a film rendezője valamilyen isteni csoda folytán megkönyörül rajta.

- Szerintem abban reménykedett, hogy megbetegszem vagy valami hasonló történik, és ezért azt mondjuk: „Ó, micsoda szégyen, le kell mondanunk a táncos jelenetről” - viccelődött Curtis. 

Hugh Grant és az Igazából szerelem rendezője.
Hugh Grant és az Igazából szerelem rendezője.
Fotó: Franziska Krug / Getty Images Hungary

Hozzátette, nem volt ekkora szerencséje Hugh Grantnek, nem mellesleg kötelezte a szerződése, hogy beadja a derekát, nem csoda, hogy a forgatás napján elég rosszkedvű volt. A rendező szerint bármennyire is kínos volt az egész, kollégája tökéletes munkát végzett.

- A mai napig rengeteg ember úgy gondolja, és én az ő véleményüket osztom, hogy ez volt a legkínzóbb jelenet, amit valaha is filmszalagra vettek, de néhányan meg szeretik - tette hozzá a szívtipró.

Hugh Grant és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted Hugh Grant és felesége közös fotóit.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük