Kiderült! Évekig durván drogozott a bájos Jodie Sweetin
Jodie Sweetin a Bír-lak című családi sorozat bájos Stephanie-jeként lett ismert, ám azóta megjárta a poklot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bármennyire is csillogó gyereksztárok élete, később súlyos árat kell fizetniük a hirtelen és túl korán jött sikerért. Nem kivétel ez alól Jodie Sweetin sem, aki 1987-ben bájos ötévesként került a népszerű Bír-lak stábjába, de tinédzserként már alkohol- és drogproblémákkal küzdött.

A ma már 27 éves színésznő mindezt most egy önéletrajzi kötetben tárja a kíváncsi olvasók el: az unSweetined című memoár november 3-án kerül a boltokba, és kíméletlenül fellebbenti a fátylat az egykori gyereksztár zaklatott magánéletéről.

Túl akart tenni mindenkin

Kiderül például, hogy Sweetin 14 évesen olyan részegen ment egykori kolléganője, Candace Cameron esküvőjére - a lány annak idején a nővérét játszotta a Bír-lakban -, hogy telehányt mindent, és haza kellett küldeni. De arról is mesél, miként szokott rá az ecstasy-ra és a kokainra.

- Be akartam bizonyítani, hogy képes vagyok jobban elszállni, mint bárki más. Volt idő, amikor annyit kokóztam, hogy csak feküdtem és hánytam, miközben az is megfordult a fejemben, hogy most fogok meghalni. De nem érdekelt - írja.

Hosszú időbe telt, míg maga mögött tudta hagyni drogos korszakát. Még 2004-ben is, amikor az Olsen-lányok meghívták Bújj, bújj, szőke! című mozifilmjük bemutatójára, teljesen be volt állva, és metamfetamint szippantott a mosdóban.

Arcátlanul hazudott

Tavaly úgy tűnt, talán végre sikerült tisztának maradnia, hiszen büszkén nyilatkozta mind a People-nek, mind pedig a Good Morning America reggeli műsorban, hogy immáron vége a drogos korszaknak. Akkoriban már feleség és édesanya is volt - Zoe nevű kislánya 2008 áprilisában született -, így jókora megdöbbenést keltett, amikor kitudódott, hogy titokban még mindig szippant.

Végül a válása körüli hercehurca józanította ki teljesen - ha ugyanis újra elgyengül, férjének, Cody Herpinnek ítélik közös gyermeküket, ezt pedig semmiképpen sem akarta. Szerencséjére a drogteszt negatív lett, így a bíróság fele-fele arányban osztotta meg a felügyeleti jogot az elhidegült szülők között.

Vizeletből kimutatható drogok

A DrogKontrol 10 teszt egy egyszerű egylépéses otthoni gyorsteszt, mely 10 fajta drog gyors, kvalitatív kimutatására alkalmas.

Még több információt itt találsz.

Promóció

A Bír-lak három lánytestvér, valamint az őket nevelő egyedülálló apa mókás küzdelmeit mutatta be 1987 és 1994 között. A lányokat Jodie Sweetin, Candace Cameron, valamint Mary Kate és Ashley Olsen alakították - utóbbiak néhány hónapos koruktól kezdve felváltva játszották Michelle-t.

Ezt is szeretjük