Emlékszel a kislányra, aki Jennifer Aniston lányát játszotta a Jóbarátokban? Gyönyörű tini lett belőle
Nagyon találó szöveget írt az egyik Instagram-posztjához a sorozat egykori Emmája.

jennifer-aniston-firends
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Noelle Sheldon volt az egyike annak az ikerpárnak, akik a Jóbarátokban Ross és Rachel közös kislányát, Emmát alakították. Kisbabaként ismerte meg a világ, mára azonban gyönyörű tinédzserként pózol legújabb képein.

A 17 éves sztár vicces Instagram-poszttal örvendeztette meg követőit, a sorozat egyik legnépszerűbb poénjára reagált. 

A Jóbarátok Emmája ennyit változott az elmúlt 17 évben

A történet szerint a szereplők Emma első születésnapját ünnepelték, amelynek édesapja minden percét rögzíteni akarta, mindenkivel üzeneteket mondatott fel, az erről készült felvételt pedig a 18. születésnapján mutatták volna meg neki. 

 Az egyik ilyen üzenetben lőtte el a Matthew Perry által megformált Chandler azt a viccet, hogy „Szia, Emma! 2020 van, és te még mindig szundikálsz?” Utalva ezzel arra, hogy a kislány az első születésnapi buliját alvással töltötte.

Erre a viccre reagált a színésznő az Instagramon egy poszt formájában, amiben így fogalmazott: „most ébredtem fel a leghosszabb szundiból 2020-ban”.

 A rajongók persze megőrültek a poszt láttán, valaki egyenesen legendásnak titulálta a képet, míg mások azzal bókoltak a lánynak, hogy valóban úgy néz ki, mintha Jennifer Aniston lánya lenne. 

Ikertestvére, Cali Sheldon sem állta meg, hogy kommentálja a fotót, annyit írt a kommentszekcióba, hogy "na, végre". Egyes rajongók máris elkezdték gyártani az újabb teóriákat, miszerint ez is egy újabb jel arra, hogy számíthatunk valamilyen újdonságra a sorozat háza tájékán.

A júniusban 18. születésnapját ünneplő lány a Jóbarátok után elsősorban rövidfilmekben szerepelt, 2019-ben azonban két amerikai mozifilmben is feltűnt, a Ham On Rye és a Mi című alkotásban. Utóbbiban ikertestvére, Cali Sheldon is szerepel.

A Hetedik mennyország cuki kislánya

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott a Hetedik mennyországból megismert Mackenzie Rosman és a többi Camden testvér.

Ezt is szeretjük