Még csak 15 éves, de az egész világ rajong a stílusáért: Millie Bobby Brown legjobb szettjei

Tehetséges, okos, imád, és nagyon is tud öltözködni: a 15 éves Millie Bobby Brown öltözködéséért nem véletlenül vannak oda az emberek.

millie bobby brown cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Millie Bobby Brown a Stranger Things című sorozat Elevenjeként robbant be a köztudatba. Nemcsak a történet hangulata, érdekessége és a szereplők szerethetősége, hanem a főszereplő lány alakítása is nagyban hozzájárult a sikerhez.

A gyerekszínész ráadásul tehetségével, humorával, magabiztosságával és stílusával egyaránt levette a lábukról az embereket. Arról már nem is beszélve, hogy nemrég bejelentette saját sminkmárkájának indulását is.

Milie Bobby Brown ennyire stílusos

Bár több kritikát kapott már azért, mert tizenéves korában sminkkel és kisebb magas sarkúkban vonul a vörös szőnyegen, őt ez egyáltalán nem érdekli. Úgy véli ugyanis, hogy a divat az önkifejezés és a szórakozás egyik eszköze, ezért csakis olyan ruhákat hord, amikben jól érzi magát, és amik passzolnak a személyiségéhez.

- Szerintem az a legjobb a divatban, hogy nincsenek szabályok. Vagyis azt hiszem, az az első számú szabály, hogy önmagad legyél. Ez egy folyamat. Minden nő, minden férfi és minden ember átmegy stílusbeli és személyiségbeli átalakulásokon. Egyszerűen csak változnak. És szerintem ez az egyik legjobb a divatban. Nem kell keretek közé szorítanod magadat - még akkor sem, ha néha ezt hiszed - mondta a Teen Vogue-nak. Véleményét pedig öltözködésével valóban alátámasztja: nem törődik azzal, mit szólnak mások, csakis arra koncentrál, hogy önmagához és ízléséhez passzoljanak a szettjei. Stílusa talán ezért is olyan lehengerlő: egyszerre sikkes, különleges, egyedi, de a lágy, nőies vonások is megjelennek benne. Képeken mutatjuk legjobb szettjeit.

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük