A 7 éves kislány jobban öltözködik, mint sok felnőtt - Nem az anyukája választja ki a ruháit

Coco még csak hétéves, de elképesztő stílusa van. Öltözködése ráadásul teljes mértékben a saját ízlését fejezi ki.

coco pinkprincess
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sok kislány szeret néha-néha keresgélni az anyukája holmijai között, és felpróbálni néhány ruhát és magassarkút, majd azokban tipegni végig a lakáson, és pózolni a tükör előtt. 

A hétéves Coco is imádott édesanyja szekrényében kutakodni, és összeállítani a saját szettjeit a különleges darabokból. Ezt ráadásul olyan mesteri érzékkel csinálta, hogy az egész világot meghódította öltözködésével.

Coco, a hétéves divatikon

Anyukája, Misato elmondása szerint a kislány már kétéves korában saját magának választotta ki a ruhákat a gardróbjából, háromévesen pedig együtt járt a szüleivel vásárolni. Kicsi kora óta imádta különlegesen kombinálni a ruhadarabokat, és rengetegszer játszott beöltözőset. Édesanyjának annyira tetszettek a szettjei, hogy lefotózta őket, majd feltöltötte a saját Instagramjára. A képeknek akkora sikerük lett, hogy Cocónak már saját profilja van, méghozzá több mint 640 ezer követővel. Teljesen más a stílusa, mint a többi gyereknek, és annyira divatosan, egyedien öltözködik, hogy sok felnőttet is simán lepipál.

Ezt is szeretjük