Rutinműtétre ment, belehalt a műsorvezető! Most kiderült, ki veszi át a helyét
Joan Rivers szeptemberben hunyt el, már megvan az utódja.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Joan Rivers, a Fashion Police műsorvezetője szeptember 4-én hunyt el, egy rutinműtét közben leállt a légzése, agya pedig oxigénhiányos állapotba került, végül a szervezete feladta a küzdelmet.

Halála óta beindultak a találgatások, vajon ki lesz a csípős nyelvű tévés méltó utódja. A CNN értesülései szerint már megvan a hivatalos döntés, amelyet Joan Rivers lánya, Melissa Rivers - aki a műsor vezető producere is egyben - osztott meg a nagyközönséggel.

Hasonló a stílusuk

Ő pedig nem más, mint az 54 éves Kathy Griffin színésznő-komika, aki öt évig, 2005 és 2010 között volt főszereplője a saját nevével fémjelzett reality show-nak, amely a Kathy Griffin: My Life on the D-List címet viselte, és amiért kétszer is megkapta az Emmy-díjat. Mindemellett hat stand-up albumot is kiadott, ezek egyikével a Grammyt is kiérdemelte.

A tervek szerint Kathy Griffin vezeti a műsort, mellette alműsorvezető lesz Kelly Osbourne és Giuliana Rancic, valamint csatlakozik hozzájuk egy divattervező, Brad Goreski.

- Izgatott és kíváncsi vagyok, hogy ez a gárda mit kezd azzal a műsorral, amit édesanyám úgy imádott - mondta Melissa Rivers.

A Golden Globe-bal debütálnak

Az új felállás 2015. január 12-én debütál majd, a Golden Globe-gála apropóján, ezt követően pedig az év sztáros eseményeit - mint az Oscar, a Grammy, az Emmy vagy a New York-i divathét - veszik górcső alá.

Griffin, aki már a CNN-en is vezetett műsort - az újévi különkiadás háziasszonya volt -, sajátos stílusban ünnepelte meg a nagy hírt.

- Ez az! Igyekszem majd méltó utódja lenni Joannak, aki igazán különleges ember volt. De bízom benne, hogy engem önmagamért szerettek majd. Én csak Kathy vagyok. Azt mondtam, csak Kathy? Úgy értettem, Kathy Ki**szott Griffin, szóval drága celebek, kapjátok össze magatokat, mert kegyetlen leszek. Nem fogom vissza magam, a francba is, gyerünk, jó buli lesz! - írta a közleményében.

Joan Rivers háza

Nézd meg, ebben a fényűző házban élt Joan Rivers!

Ezt is szeretjük