Kiderült, mibe halt bele a műsorvezető! Nyilvánosságra hozták a vizsgálat eredményét
A 81 éves Joan Rivers szeptember 4-én hunyt el.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Joan Rivers műsorvezető szeptember 4-én hunyt el, most az is kiderült, pontosan miért következett be a halála.

Mint ismeretes, a 81 éves sztárt egy manhattani magánklinikán kezdték el műteni a hangszálaival augusztus 28-án, mivel Rivers aggódott, hogy túl reszelős lett a hangja az utóbbi időben.

A beavatkozás közben azonban komplikációk léptek fel, leállt a légzése, így átszállították a New York-i Mount Sinai kórházba.

Ott mesterséges kómában tartották, de életét nem tudták megmenteni, egy héttel később elhunyt. Most nyilvánosságra hozták a boncolás eredményét, melyet New York állam Kórboncnoki Intézete végzett.

Ennek értelmében Joan Rivers operáció közbeni komplikációba halt bele - ezen belül a hipoxiás enkefalopátiát jelölték meg a halál közvetlen okaként, azaz az agya nem jutott elég oxigénhez a légzésleállás miatt, miközben a hangszálaival műtötték.

Az orvosi vizsgálat közzétételével egy időben a lánya, Melissa Rivers újabb közleményt adott ki, melyben ismét köszönetet mondott a rajongóknak azért a sok szeretetért és támogatásért, amit édesanyja halála kapcsán kapott tőlük a világ minden tájáról.

Plasztikázott sztárok

Joan Rivers híres volt arról, hogy rengetegszer feküdt kés alá. Hollywoodban nem ő volt az egyetlen, képes szavazásunkban találsz néhány további példát.

Ezt is szeretjük