A 60 éves Jim Carrey friss videót posztolt szülinapja alkalmából: így fest most a legendás sztár
Jim Carrey a Twitterre posztolt születésnapja alkalmából.

jim-carrey-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jim Carrey január 17-én ünnepelte hatvanadik születésnapját, így rengeteg rajongó felköszöntötte a hírességet a Twitteren.

A '90-es évek vígjátékainak sztárja stílusához méltóan köszönte meg az embereknek, akik gondoltak rá. Rövid és vicces videójával rengeteg ember arcára csalt mosolyt.

Jim Carrey vicces videót posztolt születésnapja alkalmából

Carrey a Twitter-oldalára töltött fel egy humoros felvételt magáról, amelyben ezt mondta: "Hatvanéves vagyok, és szexi! Ma este pedig krémes kukoricát és pépes őszibarackot eszem." A bejegyzéshez pedig ezt írta: "Ma van a szülinapom! Hurrá! Idős vagyok, de nagyszerű! Szeretlek titeket!"

1962. január 17-én született a kanadai Newmarket városában, hamar kiderült, hogy igazi tréfamester, az iskolában gyakran tartott stand-up comedy előadásokat osztálytársainak. Nem volt egyszerű a kamaszkora, csupán 13 éves volt, amikor az apja elveszítette az állását, így nagyon elszegényedtek. Előfordult, hogy szeretteivel a furgonjukban vagy valamelyik rokonuk udvarán aludtak. Carrey úgy segített szüleinek, hogy az iskola után mellékállásokat vállalt, egy gyár mosdóját takarította.

17 évesen költözött Los Angelesbe, hogy megvalósítsa álmait. 1981-ben debütált a képernyőn, de a '90-es években vált ismertté, olyan filmekben szerepelt, mint az Ace Ventura első és második része, A maszk, a Mindörökké Batman, a Dumb és Dumber - Dilibogyók, a Hanta boy vagy A kábelbarát. A 2000-es években is számos filmben láthattuk, ilyen volt A Grincs, A minden6ó vagy Az igenember.

Főleg a vígjátékaival vált ismertté, de a komolyabb szerepekre sem mondott nemet, ilyen volt például az 1998-as Truman Show vagy a 2004-es Egy makulátlan elme örök ragyogása, amelyben Kate Winslet oldalán szerepelt. Előbbiben nyújtott alakításáért Golden Globe-díjat vehetett át 1999-ben. 2000-ben az Ember a Holdon című filmjéért vehette át ugyanezt az elismerést.

GettyImages-1205882141
Fotó: Jon Kopaloff / Getty Images Hungary

Manapság is forgat, 2018 és 2020 között a Most nevess! című sorozat főszerepét játszotta, 2020-ban jelent meg a Sonic, a sündisznó című film, amelyben dr. Robotnik bőrébe bújhatott, ennek folytatását várhatóan idén mutatják be a mozik. Szabadidejében fest és szobrászkodik.

Kétszer nősült, de mindkettőnek válás lett a vége, első felesége, Melissa Womer egy kislánnyal ajándékozta meg, Jane 1987 szeptemberében született. Lauren Holly volt a második felesége, de tőle egy év után elvált 1997-ben. Több híres női sztárral járt, például Renée Zellwegerrel és Jenny McCarthyval. Sajnos átélt már tragédiát is, 2012-ben szeretett bele Cathriona White sminkmesterbe, de 2015-ben szakítottak. A különválásuk után nem sokkal a nő öngyilkos lett. A temetésén Carrey is ott volt természetesen. Ginger Gonzaga színésznő volt az utolsó kedvese, akiről a nyilvánosság is tudott, de vele 2019-ben szakított. Azóta nincs információ arról, hogy van-e új szerelme, vagy nincs.

Ennyit változtak az Amerikai pite női szereplői

Képes összeállításunkból megtudhatod, mi a helyzet manapság az Amerikai pite női szereplőivel.

Ezt is szeretjük