A buta, de szexi Jessica Simpson ma ünnepli szülinapját
A texasi csinibaba sokak szerint nem ért semmihez, mégis dollármilliókat keres kinézetével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bombázó alakjával, csinos pofijával és szőke hajkoronájával Jessica Simpson maga a megtestesült amerikai álom, az énekes-színésznő mégsem tud kitörni a butuska cicababa szerepéből. Vajon miért?

Ha máshoz nem is, a pózoláshoz nagyon ért

Jessica Ann Simpson 1980. július 10-én született a texasi Abilene városában. A bájos ifjú hölgy énekesi karrierjét a helyi baptista templom kórusában kezdte, de nem sokáig érte be a kis plébánia nyújtotta szerény lehetőségekkel.

Akárcsak a többi, hírnévről ábrándozó amerikai gyerek, ő is jelentkezett a Mickey Mouse Klubba, ahol két másik leendő popcsillag, Britney Spears és Christina Aguilera is ezidőtájt bontogatta szárnyait.

Tehetségében bízva a csinos tini nem sokáig koptatta az iskolapadot, helyette megjelentetett egy gospel-albumot, ami azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Az elszánt Jessica nem adta fel a kudarc után, 18 évesen szerződést kötött a Columbia Records kiadóvállalattal, és végre elindulhatott a hírnév felé vezető úton.

Első albuma 2000-ben jelent meg, de Jessica sem ezzel, sem a későbbi korongjaival nem tudott a slágerlisták első helyein tanyázó riválisai, Britney és Christina nyomába érni.

Elfuserált házasság, gagyi filmszerepek

A texasi szőkeség 2002-ben frigyre lépett a szintén popberkekben mozgó Nick Lacheyvel. Az MTV Newlyweds című műsorában a rajongók nap mint nap nyomonkövethették a tinimagazinok által álompárnak titulált hírességek házaséletének apró-cseprő mozzanatait.

Bár a valóságshow nagy sikernek bizonyult, a várt áttörés helyett a szexi híresség végképp beleszorult a buta szőke skatulyába. Rövidesen a házasság is zátonyra futott, Jessica pedig elhatározta, színésznőként fog érvényesülni.

Olyan, felejthető filmekben látta eddig a közönség, mint A hónap dolgozója vagy a Hazárd megye lordjai – természetesen mindegyikben alulöltözött cicababát játszott.

Ezt is szeretjük