Jessica Alba megmutatta ritkán látott lányait: a 13 éves Honor és a 10 éves Haven nagyon bájosak
Jessica Alba nőnap alkalmából mutatta meg lányait.

jessica-alba-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jessica Alba és Cash Warren filmproducer a 2004-ben megjelent Fantasztikus négyes című akciófilm forgatásán ismerkedtek meg, egymásba szerettek, majd négy évvel később összeházasodtak. Két lányt és egy fiút nevelnek: Honor idén júniusban 14 éves lesz, Haven augusztusban ünnepli 11. szülinapját, Hayes fiuk pedig decemberben lesz ötesztendős.

Jessica Alba lányai

A színésznő olykor szívesen posztol gyermekeiről Instagram-oldalára, ám arra ügyel, hogy ne essen a ló túloldalára. Március 8-án nőnap alkalmából tett ki egy közös képet a két lányáról. Kifejtette a poszt alatt, lánygyermekes anyukaként folyamatosan küzd azért, hogy jobbá tegye a világot. Szeretné, ha a nőket is egyenlően kezelnék a férfiakkal.

- A nemi elfogultság valós és rendszerszintű probléma. Ahhoz, hogy változás történjen, mindannyiunknak össze kell fognunk, és elkötelezett lépéseket kell tennünk a nők egyenjogúságáért folytatott harcban. Globális szinten ez még monumentálisabb probléma, és még mindig nagyon sok a tennivaló - fogalmazta.

Honorból nagyon bájos kamasz lett, egyértelműen édesanyjára ütött, Haven is Jessica Alba szép, barna szemeit örökölte, belőle is egy nap gyönyörű nő lesz felnőtt korára, csakúgy mint a nővéréből. A rajongók is ámultak a lányokon, nem mellesleg Jessica Albát is dicsérték, mert Honorból és Havenből erős és független nőket akar nevelni.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bájosak Jessica Alba lányai.

Ezt is szeretjük