Lebukott szeretőjével a házas műsorvezető
Hűtlen sztárok képeken
Jeremy Clarkson lebukott a szeretőjével. De nem ő az egyetlen hűtlen sztár.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Számos híresség van, akikre felnézünk, rajongunk értük, és csak értetlenül állunk, amikor kiderül: bizony a bálványok sem tökéletesek.

Azt sosem szabad elfelejteni, hogy a sztárok sem szentek, főleg, ha hűségről van szó, csak az ő bukásuk a nagyközönség előtt történik.

Nem a hűség szobrai

Persze sok színész igyekszik kibújni a felelősség alól, és egyáltalán nem érti, miért is baj, ha hébe-hóba tágan értelmezi a házastársi esküt.

Így volt ezzel Jeremy Irons is, akinek 34 éves házassága ment gallyra, csak mert a színészlegenda képtelen volt kordában tartani a libidóját, no meg a kezét. Saját bevallása szerint ugyanis nem bírja megállni, hogy fogdossa a nőket, folyton a fenekükre teszi a kezét, és van, akivel ennyinél nem is állnak meg. Szerinte ebben semmi kivetnivaló nincs, ha önérzetesek lennének a nők, elküldenék őt melegebb éghajlatra, ám nem teszik, ő pedig él a kínálkozó alkalmakkal.

Denzel Washington már szerencsésebben járt, az ő félrelépését megbocsátotta felesége, aki úgy nyilatkozott, a férje bizonyára tudja, mihez kell tartania magát, és tisztában van azzal, a felesége adja számára a biztonságot és a jó alapokat a szárnyaláshoz.

Megbocsátó feleségek

A hazánkban is nagy sikerrel sugárzott Top Gear autós magazin tulajdonosa és műsorvezetője, Jeremy Clarkson a lesifotósok miatt bukott le, ugyanis Rómában kapták lencsevégre, ahogy szeretőjével andalgott. A szőke nő is a műsornál dolgozik, és viszonyuk több mint egy éve tartott már akkor, amikor lelepleződtek.

Összeállításunkból megtudhatod, kik azok a sztárok, akiket nem állítanak majd piedesztálra a hűség csarnokában.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük