A népszerű színész így néz ki súlyos balesete után: a kórházi ágyában szelfizett Jeremy Renner
Jeremy Renner először jelentkezett be a balesete után.

jeremy-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jeremy Renner vasárnapi súlyos balesete óta először jelentkezett be Instagram-oldalán. Az 51 éves színész a kórházi ágyában fekve szelfizett.

A fotója cikkünk írásakor már közel négymillió lájkot zsebelt be.

Jeremy Renner a balesete után

A Bosszúállók sztárja ezzel a szelfivel köszönte meg mindenkinek a támogatását: "Köszönöm a kedves üzeneteket. Túlságosan kábult vagyok ahhoz, hogy pötyögjek a telefonomon, de küldöm a szeretetet mindnyájatoknak" - fogalmazta röviden.

Vasárnap hókotrás közben érte a baleset, melynek következtében mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket szenvedett. Mint azt tegnap írtuk, a gépe meghibásodott, majd az áthajtott a lábán. Egyik szomszédja sietett a segítségére, ugyanis Renner lába nagyon vérezni kezdett. Mire a mentőhelikopterrel kórházba szállították, sok vért veszített, végül meg is műtötték. Hosszú út áll még előtte, mire teljesen felépül. Nemcsak rajongói, hanem kollégái is drukkolnak, hogy minél gyorsabban meggyógyuljon.

Michael J. Fox és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, ki rabolta el Michael J. Fox szívét.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük