Smink nélkül nem túl elbűvölő Jennifer Garner
A kétgyermekes Jennifer Garnert egy rossz napján kapták le, hétköznapi arca pedig feltűnően elgyötört és átlagos.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Meglepő ez a fotó, amely Jennifer Garnerről készült. A 37 éves amerikai színésznő ugyanis smink nélkül merészkedett ki az utcára, pechjére pedig egy ügyes lesifotós azonnal megörökítette a kiszolgáltatott állapotban lévő sztármamit.


A különbség órási a két kép között - mintha nem is ugyanazt a hölgyet látnánk. Garner szépségápolási szerek és stylist nélkül átlagos és hétköznapi nő, persze ez más sztárhölgyekről is elmondható.

A smink rajta is sokat segít

Arról nem is beszélve, hogy még csak szépnek sem nevezhetnénk az amúgy bájos színésznőt, ha smink nélküli külseje alapján kellene megítélnünk - ám a helyzet nyomban megváltozik, ha kifestett arcát is szemügyre vesszük.

Jogosan merülhet fel bárkiben ezek után a kétely, miszerint Hollywoodban talán több a csalás és ámítás, mint elsőre gondolnánk.

Talán elképzelni sem tudjuk, hogy a plasztikai műtétek és szépségápolás boszorkánykonyhájában mi mindenre képesek a sztárok által bőkezűen megfizetett sebészek, fodrászok és stylistok.

Idén januárban született meg második gyermeke

Persze meglehet, Jennifer Garnert nem is nagyon érdekelte, hogy így örökítették meg, hiszen inkább idősebbik kislányára, Violet Anne-re koncentrált, akinek 2005 decemberében adott életet.

A színésznő második gyermeke, Seraphina Rose Elizabeth idén januárban látta meg a napvilágot.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Garner 2004-ben ismerkedett meg Ben Affleckkel, akivel 2005-ben állt az oltár elé, a sztárpár pedig azóta is boldog házasságban él.
Ezt is szeretjük