Felismered a Szellemekkel suttogó gyönyörű főszereplőjét? Jennifer Love Hewitt nagyon megváltozott
Jennifer Love Hewitt immár kétgyermekes családanya.

jennifer-love-hewit
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az embereket mindig is vonzotta a természetfeletti, a túlvilági élet egyszerre hátborzongató és érdekfeszítő. A tévétársaságok is hamar rájöttek, érdemes kihasználni ezt a különös vonzódást, a mai napig sorra készítik a misztikus témájú szériákat.

Hazánkban a műfaj képviselői közül leginkább a Bűbájos boszorkák, az Odaát, valamint a Szellemekkel suttogó című sorozatok váltak népszerűvé. Utóbbit 2007 novemberében mutatta be a TV2. Bár 2010-ben a történet megkapta lezárását, a rajongók napjainkban is elkaphatnak egy-egy részt, hiszen folyamatosan ismétlik a különböző tévécsatornák.

Jennifer Love Hewitt sokat változott

Nem csak a téma miatt lett sokak kedvence, a sztori főszereplőjét alakító Jennifer Love Hewitt is belopta magát az emberek szívébe. A 41 éves sztár rengeteget változott a finálé óta: édesanya lett, és a külseje sem olyan, mint Melinda Gordonként. Legfrissebb fotóin hosszú, göndör fürtjei helyett vállig érő, rózsaszín tincsekkel láthatjuk.

jennifer-love-hewitt
Fotó: Getty Images Hungary

Férjével, Brian Hallisayjel 2012-ben ismerkedett meg, amikor együtt játszottak az Ügyféllista című drámasorozatban. A pár egy évvel később jelentette be, hogy eljegyezték egymást, valamint első gyermeküket várják. Kislányuk, Autumn az év novemberében látta meg a napvilágot, második csemetéjük, Atticus pedig 2015-ben született.

jlh
Fotó: Gregg DeGuire / Getty Images Hungary

A barna szépség alakját szülése után nem kímélték a lapok, folyamatosan azon élcelődtek, hogy nem tudott megszabadulni a terhesség alatt felszedett pluszkilóktól. Hewitt Michael Rosenbaum Inside of you című podcastadásában vallott arról, vannak napok, amikor fáj tükörbe néznie, de dolgozik azon, hogy elfogadja megváltozott testét.

A Született feleségek gyerekszereplői ma

Képeken mutatjuk, hogy mennyit változtak a Született feleségek gyerekszereplői az elmúlt években.

Ezt is szeretjük