Felismered Jennifer Lopezt rövidre nyírt hajjal? Tinikorában nagyon másképp nézett ki

Jennifer Lopez tinikorában rövid frizurával hódított.

jennifer-lopez-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez a világ egyik legnépszerűbb énekesnője és színésznője, a '90-es évek óta gyönyörű karriert futott be, dalait kívülről fújják az emberek, filmjei is sokak szívébe egy életre belopták magukat.

Az 51 éves dívát karrierje során többféle hajkoronával is láthattuk, valamikor hosszabb, máskor rövidebb tincsekkel mutatkozott, ám mégis hatalmas hajkoronája vált a védjegyévé. Sokan el sem tudnák képzelni pár centis, rövid hajjal.

Jennifer Lopez tinikori fotója

Sokan nem sejtették volna J. Lóról, hogy a nagyon rövid frizurát is kipróbálta, az alábbi felvétel 17 évesen, középiskolás korában készült róla. Nagyon más karaktert adott arcának ez a frizura. Hasonló fazonnal a 2002-es Most már elég című moziban láthatták a rajongók, bár ott parókát viselt.

Pont 17 évesen költözött át Bronxból Manhattenbe azért, hogy a szórakoztatóiparban érvényesüljön, 1986-ban szerepelt első filmjében, a Streetgirlsben Myrát alakította. Ez a forgatás világosította őt meg abban, hogy színésznő szeretne lenni, ám szülei nem támogatták őt, ostobának gondolták ezt az álmát. Azért nem hittek benne, mert a szülők úgy vélték, egy latin ember sem tud igazán Hollywoodban érvényesülni. Táncosként is dolgozott, a '90-es évek elején olyan emberek klipjeiben táncolt, mint Samantha Fox vagy Janet Jackson.

Az 1997-es Dalok szárnyán című filmmel robbant be a köztudatba, ő alakította a tragikus módon elhunyt Selena énekesnőt. Ezután olyan filmekben kapott szerepet, mint az Anakonda, a Halálkanyar vagy a Mint a kámfor. Eközben a zenei karrierjét is egyengetni kezdte, debütáló albuma, az On the 6 1999 júniusában került a boltok polcaira. Azóta ugyanúgy a zenélés és a filmezés is az élete része, a 2000-es és a 2010-es években is mind a két területen számos sikert ért el.

Hol lakik Jennifer Lopez?

Képes összeállításunkban megnézheted Jennifer Lopez és vőlegénye, Alex Rodriguez álomotthonát.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük