Fotókon Jennifer Lopez és vőlegénye káprázatos luxusotthona: ide te is beköltöznél

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez Miamiban vásároltak új ingatlant.

jennifer lopez arod cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez 2017-ben szerettek egymásba, két év járás után jegyezték el egymást. Bár még a világraszóló esküvőjük időpontját nem tűzték ki, ám ez nem azt jelenti, hogy valami gond lenne a kapcsolatukban, sőt a nyáron vettek egy új ingatlant, Miamiban találták meg az álomotthonukat.

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez otthona

Miami egyik legexkluzívabb helyén, a Star Islanden vásárolták meg a káprázatos, 1371 négyzetméteres ingatlant. Ezt a környéket kifejezetten a világsztárok és a tehetős üzletemberek számára tartják csak fenn. Az otthonban összesen tíz háló és 12 fürdőszoba található. Egy privát kikötőjük is lett, így hátul, a kertben simán rálátnak az Atlanti-óceánra. Összesen 40 millió dollárt, azaz 11,7 milliárd forintot fizettek ki a telekért.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű ingatlant vásárolt Miamiban a sztárpár.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük