Egyik szexibb, mint a másik - Jennifer Lopez és Shakira felforrósították a színpadot a Super Bowlon

A Super Bowl félidejében Jennifer Lopez és Shakira adtak egy fergeteges show-t.

jennifer-lopez-és-shakira-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az Egyesült Államokban évtizedek óta hagyománynak számít, hogy az NFL amerikaifoci-bajnokságon, a Super Bowl félidejében világsztárok szórakoztatják a közönséget. Ezek a negyedórás minikoncertek az év nagy durranásának számítanak, így számtalan zenész óriási megtiszteltetésnek veszi, ha őt szerződtetik le fellépőnek, az elmúlt években olyan nagy nevek léptek a sportesemény színpadára, mint Michael Jackson, Prince, Madonna, Lady Gaga, Beyoncé vagy éppen a The Rolling Stones. Az 54. Super Bowlon Shakira és Jennifer Lopez adtak egy fergeteges show-t.

Jennifer Lopez és Shakira irtó dögösek voltak a közös fellépésükön

A show-t Shakira nyitotta meg, olyan slágereit adta elő, mint a She Wolf, az Empire, a Whenever, Wherever vagy a Hips Don't Lie.

A műsor felénél Jennifer Lopez lépett a színre, aki kolléganőjéhez hasonlóan egyedül mutathatta meg a közönségnek, mit is tud. Shakirához hasonlóan ő is a legnagyobb slágereit énekelte el, felcsendült például a Jenny From The Block, a Waiting For Tonight, illetve az On The Floor. A végén már együtt láthatták a két énekesnőt a színpadon a rajongók legnagyobb örömére, J. Lo Let's Get Loudja után Shakira Waka Waka című slágerét adták elő.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögösen festett a két világsztár a színpadon.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük