Egyik szexibb, mint a másik - Jennifer Lopez és Shakira felforrósították a színpadot a Super Bowlon
A Super Bowl félidejében Jennifer Lopez és Shakira adtak egy fergeteges show-t.

jennifer-lopez-és-shakira-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Egyesült Államokban évtizedek óta hagyománynak számít, hogy az NFL amerikaifoci-bajnokságon, a Super Bowl félidejében világsztárok szórakoztatják a közönséget. Ezek a negyedórás minikoncertek az év nagy durranásának számítanak, így számtalan zenész óriási megtiszteltetésnek veszi, ha őt szerződtetik le fellépőnek, az elmúlt években olyan nagy nevek léptek a sportesemény színpadára, mint Michael Jackson, Prince, Madonna, Lady Gaga, Beyoncé vagy éppen a The Rolling Stones. Az 54. Super Bowlon Shakira és Jennifer Lopez adtak egy fergeteges show-t.

Jennifer Lopez és Shakira irtó dögösek voltak a közös fellépésükön

A show-t Shakira nyitotta meg, olyan slágereit adta elő, mint a She Wolf, az Empire, a Whenever, Wherever vagy a Hips Don't Lie.

A műsor felénél Jennifer Lopez lépett a színre, aki kolléganőjéhez hasonlóan egyedül mutathatta meg a közönségnek, mit is tud. Shakirához hasonlóan ő is a legnagyobb slágereit énekelte el, felcsendült például a Jenny From The Block, a Waiting For Tonight, illetve az On The Floor. A végén már együtt láthatták a két énekesnőt a színpadon a rajongók legnagyobb örömére, J. Lo Let's Get Loudja után Shakira Waka Waka című slágerét adták elő.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögösen festett a két világsztár a színpadon.

Ezt is szeretjük