Jennifer Lopez álomszép menyasszonyi ruhában - Millió kristály díszíti a kreációt
Új filmjében ilyen extravagáns esküvői ruhát visel.

jennifer-lopez-eskuvoi-ruha-forgatas-marry-me-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez ismét közel áll ahhoz, hogy negyedszerre is kimondja az igent, hiszen sármos vőlegényével, az egykori baseballsztár Alex Rodriguezzel - ismertebb nevén A-Roddal - március óta jegyben járnak, és már tervezgetik az esküvőt.

Gyönyörű menyasszonyi ruhában kapták lencsevégre

Ugyan sajnos még csak egy forgatás kedvéért öltötte fel magára a menyasszonyi ruhát, a rajongók már ennek is örültek, hiszen minden bizonnyal éppen ilyen gyönyörű - és dívásan extravagáns - ruhát visel majd a nagy napján is, így némiképp ízelítőt kaphattunk abból, hogy fog kinézni az esküvőjén.

A kép a Marry Me című új, romantikus vígjátéka felvételén készült New Yorkban. A történet szerint J.Lo egy popsztárt alakít, akit az esküvője napján elhagy a rocksztár vőlegénye, ezért kiválaszt egy vadidegen srácot a tömegből, és neki mondja ki a boldogító igent. A filmben Owen Wilson, Sarah Silverman és a Trónok harcából ismert Samwell Tarly, azaz John Bradley is feltűnik.

A rajongók csak úgy ámultak a strasszkövek millióival díszített ruhán, amit hófehér szőrmestólával, tiarával és hosszú fátyollal viselt. A rajongók szerint nagyon passzolt hozzá ez a látványos ruha - sokan arra tippeltek, hogy a forgatás csak alibi, és valójában titokban már zajlik is az esküvői ceremóniája. Ezt azért nem tartjuk valószínűnek, de reméljük, az igazi esküvői ruhája is legalább ilyen szép lesz, mint ez a filmbeli kreáció.

Csodás gyűrűvel kérték meg a kezét

A-Rod egy hatalmas gyémántgyűrűt húzott szerelme ujjára - nézd meg, milyen gyönyörű ékszerrel kérte meg a kezét!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük