Jennifer Lopezt eljegyezte a párja - Negyedszer is oltár elé áll

Szerelme, Alex Rodriguez az Instagramon jelentette be a nagy hírt.

jennifer lopez alex rodriguez
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez és baseballjátékos kedvese, Alex Rodriguez körülbelül két éve alkotnak egy párt. Már szinte a kapcsolatuk kezdete óta azt mutatták, hogy hosszú távra terveznek, most pedig bebizonyosodott, hogy valóban így van.

Az énekesnő már rég bemutatta szerelmét édesanyjának, és gyermekeit is korán összeismertette párja két, előző kapcsolatával született gyermekével. Egy éve pedig megvásárolták gyönyörű, közös luxuslakásukat, és össze is költöztek.

Jennifer Lopezt eljegyezték

Most ismét egy új szintre lépett a kapcsolatuk, ugyanis mindketten az Instagram-oldalukon jelentették be, hogy eljegyezték egymást, így a tervek szerint nemsokára össze is házasodnak majd. Alex Rodriguez a saját oldalára posztolt egy fotót, amelyen az énekesnő kezét fogja, és amelyen látszik a hatalmas kővel díszített gyémántgyűrű is. A képhez csak ennyit írt: "Igent mondott".

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

she said yes ♥️

Alex Rodriguez (@arod) által megosztott bejegyzés,

Az örömhírt persze az énekesnő is megosztotta: ugyanezt a képet posztolta ő is, csupán annyi különbséggel, hogy szavak helyett nyolc szívet írt hozzá. Követőik rengeteg gratulációval árasztották el a posztokat, az énekesnőét például máris több, mint 3,2 millióan kedvelték.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A pár egyébként rengetegszer megmutatta már a nagyvilágnak, mennyire boldogok együtt. Jennifer Lopez rendszeresen osztott meg cuki közös fotókat, melyekhez gyakran szerelmes üzeneteket is írt Alex Rodrigueznek. Utoljára például két éves évfordulójukra posztolta ezt a képet:

- Két évnyi nevetés, két évnyi móka, két évnyi kaland, a tanulás és a fejlődés izgalma, igaz barátság, és rengeteg szeretet. Te teszed a világomat szebb, biztonságosabb és stabilabb hellyé...a mi állandóan változó és állandóan mozgásban lévő életünkben...veled újra és újra tinédzsernek érezhetem magam...minden alkalommal, amikor úgy érzem, teljesen kiismertelek, meglepsz a legcsodálatosabb módon, emlékeztetve, hogy mennyire áldott vagyok, hogy rád találtam életemnek ebben a szakaszában - írta a fotóhoz.

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez közös luxusotthona

A pár közös New York-i luxuslakást 15,3 millió dollárért - azaz átszámítva majdnem 4 milliárd forintért - vásárolta a The Wall Street Journal szerint. Ráadásul nem is akárhol helyezkedik el az ingatlan: egyenesen a Central Parkra néz a nappalijuk. Nézd meg a gyönyörű közös otthonukat, amiben bőven elférnek mindkettejük gyerkőcei is!

Ezt is szeretjük