Jennifer Lopez talpig hófehérben ragyogott: álomszép volt Joe Biden beiktatásán

Jennifer Lopez csak úgy tündökölt Joe Biden beiktatásán.

jennifer-lopez-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Joe Bident és alelnökét, Kamala Harrist január 20-án iktatták be, így hivatalosan is megkezdhették a munkájukat az Egyesült Államok elnökeként és alelnökeként.

Az ünnepségen több énekesnőt is felkértek, hogy lépjen fel, a szervezők a maximalizmusra törekedtek, így a zeneipar legszorgalmasabb és legtehetségesebb sztárjait hívták meg Washingtonba, köztük volt Jennifer Lopez és Lady Gaga, a záróceremónián pedig Katy Perry énekelt.

Jennifer Lopez, Lady Gaga és Katy Perry is énekelt Biden beiktatásán

Az 51 esztendős Jennifer Lopez sosem nyúl mellé, ha ruhaválasztásról van szó, a beiktatáson is mindenkit elkápráztatott hófehér szettjében, amelyet a Chanel tervezője álmodott meg. Akár egy királynő, úgy vezették őt Joe Bidenék elé, hogy fellépjen.

GettyImages-1230695971
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

A díva a This Land Is Your Land és az America The Beautiful című dalokat adta elő. Az előadása háromnegyedénél a Let's Get Loud című dalának egy részletét is beépítette a performanszába. Ez igazi mérföldkőnek számít a karrierjében, hiszen először léphetett fel egy elnök beiktatási ceremóniáján. Instagramján rengeteg rajongója gratulált neki ezért.

GettyImages-1297460862
Fotó: Drew Angerer / Getty Images Hungary

Lady Gagát az a megtiszteltetés érte, hogy az amerikai himnuszt énekelhette el, a szőke szépség különleges ruhába bújt, amelyet az Éhezők viadala című regénytrilógia és a könyvekből készült mozifilmek inspiráltak. A ruháját a Schiaparelli divatház tervezője készítette el, ami egy piros, báli szoknyából, illetve egy fekete felsőrészből állt. A szívén egy kitűzőt viselt, ami egy arany színű galambot formált meg. Nem véletlen, miért erre a madárfajtára esett a választása, hiszen a galamb a békét szimbolizálja.

GettyImages-1230693699
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

A hagyományok szerint bállal zárul a beiktatás napja, de ezt a világjárványra való tekintettel nem tartották meg, helyette egy virtuális ünnepséget szerveztek, amit a tévében közvetítettek. A rendezvény alatt Katy Perry is fellépett a Lincoln-emlékműnél, az énekesnő a Firework című slágerét énekelte el, J. Lóhoz hasonlóan ő is a hófehérre tette le a voksát. Ruháját Thom Browne tervezte meg.

A virtuális záróbulin olyan zenészek szórakoztatták a közönséget, mint Jon Bon Jovi, Bruce Springsteen vagy a Foo Fighters.

Jill Biden nagyon csinos volt a beiktatási ceremónián

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett Jill Biden a beiktatáson.

Ezt is szeretjük