Jennifer Lopezt lebuktatták: ő sem mindig olyan tökéletes, mint amilyen az Instagramján

Jennifer Lopez az Instagramon és a valóságban, a kettő nem mindig egyezik meg egymással.

Jennifer Lopez az Instagramon és a valóságban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez korunk egyik leggyönyörűbb sztárja, aki mindig ügyel a tökéletes megjelenésre, ennek ellenére ő is ugyanolyan halandó ember, mint bármelyikünk.

Ennek tényét két felvétel összevágásával támasztotta alá a Lights Filter Action! Instagram-oldal is, az egyik oldalon lévő kép J. Lo Instagramjáról való, míg a másik a vörös szőnyegen készült róla.

Jennifer Lopez az Instagramon és a valóságban

Ahogy az alábbi posztban látható, baloldalt J. Lo pont olyan pózt vett fel, ahol annyira tökéletes a teste, akár egy szobornak, a jobb oldali képen viszont pont egy olyan pillanatában kapták el a sztárt, miközben kevésbé ügyelt a testtartására. Természetesen ezzel nincs semmi baj, hiszen ő is csak egy ember, ezt pedig az Instagram-oldal üzemeltetője is kiemelte a kép alatt. 

Így fogalmazott: "Nem azt mondom, hogy a teste nem igazi, de minden a jó megvilágításról és a helyes póz eltalálásáról szól. Mint ahogy azt láthatjuk, ez óriási különbséget tesz. Ettől függetlenül gyönyörűen néz ki!"

Az emberek többsége általában a legjobb formáját mutatja, ha a közösségi oldalára posztol, azonban a netre feltöltött, tökéletes fotók sokakban kelthetnek frusztrációt, önbizalomhiányt, testképzavart vagy megfelelési kényszert. A filterekkel, a Photoshoppal és az olyan arcszerkesztő applikációkkal, mint amilyen a FaceApp, rengeteget lehet orvosolni a kisebb-nagyobb hibákon, ezzel is torzítva a valóságot. Az előnyös testtartás és a jó kameraszög pedig már csak hab a tortán. Pont ezen jelenség miatt terjedtek el az utóbbi években azok a sztárokat lebuktató Instagram-oldalak, amelyek megmutatják, hogy is néznek ki kedvenceink a közösségi médiában és a valóságban.

J. Lo exférje újranősült

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nőt vett el Marc Anthony.

Marc Anthony 31 évvel fiatalabb felesége álomszép menyasszony volt: Nadia olyan volt, mint egy Disney-hercegnő

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük