Jennifer Lopez 25 éve teljesen másképp nézett ki - Döbbenetes az átalakulás
Így festett Jennifer Lopez, amikor még csak feltörekvő sztárnak számított.

jennifer-lopez-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez napjainkban a legdögösebb A-listás sztárok közé tartozik, több mint húszéves pályafutása alatt óriási sikereket ért el, szinte nincs olyan fontos díjátadó gála, ahova ne hívnák meg.

Elképesztő az átalakulása

Természetesen, mint a legtöbb híresség, ő is a nulláról kezdte. A '80-as években táncosnőnek, majd a '90-es évek elején színésznőnek állt, az ezredfordulóhoz közeledve pedig megkapta első lemezszerződését, így a zeneiparba is betört. A többi pedig már történelem.

J. Lo a sok tapasztalatnak köszönhetően napjainkban a vörös szőnyegen igazi dívaként jelenik meg, egyik ruhája szexisebb, mint a másik, imádja a feltűnő, glam stílusú sminkeket. Tökéletes megjelenéséért sminkmesterek és profi stylistok felelnek, így nem tud hibázni.

Azonban, amikor a nevét sokkal kevesebben ismerték, nem engedhette meg magának azt a luxust, hogy egy egész csapatot megbízzon a stylist-feladatokkal. 25 évesen, feltörekvő színésznőként maga választotta ki a ruháját, emellett a sminkelés is az ő dolga volt.

Képes összeállításunkban megnézheted, Jennifer Lopez mennyire másképp nézett ki a '90-es években. Felismered ezeken a régi fotókon?

Ezt is szeretjük