Jennifer Lopez és lánya ikrek is lehetnének - A megszólalásig hasonlítanak egymásra
Az énekesnő ikerlánya, Emme már ilyen nagy.

jennifer-lopez-lanya-emme
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez nemcsak Grammy-díjra jelölt énekesnő, Golden Globe-díjra jelölt színésznő, és a világ egyik legszebb nője, de még szuper anyu is, aki a karrierje mellett két gyermeket is nevel.

Ilyen nagy már Jennifer Lopez lánya

Mindenki J.Lo-ja korábban háromszor volt házas - és most jön a negyedik frigy is, hiszen jelenlegi kedvese, Alex Rodriguez is megkérte a kezét -, azonban csak a Marc Anthony-val való kapcsolatából született gyermeke, egy ikerpár, a 11 éves Max és Emme.

Emma ugyan még csak kiskamasz, de már most úgy néz ki, mint híres anyukája. Jennifer Lopez húga, Lynda Lopez a napokban együtt ebédelt az énekesnővel és lányával, és ő posztolta róluk a képet, amin valóban olyan hasonlóak, akár két tojás. Jennifer Lopez szerint is nagyon hasonlít rá a csemetéje - fiatalkori fotóin meglepő a különbség.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Walking #NYC on a beautiful Saturday... #soho #familia #lovelove

Lynda Lopez (@lyndalopez08) által megosztott bejegyzés,

Sokak szerint azonban édesapjára, Marc Anthony-ra is erősen hajaz - egy-két arcvonása valóban hasonlít az énekeséire is. A rajongókat megosztotta a kérdéskör: míg a kommentelők nagy százaléka szerint a kislány tiszta J.Lo, sokan azt mondják, hogy inkább kiköpött apja. Igazándiból mindegy is, kire ütött a kis Emme, gyönyörű, okos kislány, akire büszke lehet mindkét szülője.

Így néz ki Jennifer Lopez húga, Lynda

Az alma nem esett messze a fájától Lynda esetében sem - nézd meg, milyen szép Jennifer Lopez műsorvezető húga is!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük