Jennifer Lopez ezért hitte azt, hogy hamarosan meg fog halni: élete legnehezebb időszakáról vallott
Jennifer Lopez a Ben Affleckkel való szakítása után élete legnagyobb mélypontját élte át.

jlo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez és Ben Affleck 2004-es szakításuk után 2021 tavaszán találtak újra egymásra, azóta már boldog házasságban élnek.

Az 53 éves sztár azt vallja, végre megtalálta a lelki békéjét és boldogságát élete szerelme oldalán. Friss interjújában, amelyet Zane Lowe-nak adott az Apple Music 1 rádióállomásán, bevallotta, hogyan élte meg azt az időszakot, amikor Affleckkel felbontotta az eljegyzését még 2004-ben.

Jennifer Lopez a Ben Affleckkel való szakítása után

A 2000-es évek elején Hollywood első számú álompárja voltak, ám a média olyan szinten rájuk szállt, hogy ez a kapcsolatukra is rányomta a bélyeget. 

GettyImages-2493138
Fotó: Frederick M. Brown / Getty Images Hungary

- Annyira fájdalmas volt, miután szakítottunk. Miután közel 20 évvel ezelőtt lemondtuk az esküvőnket, ez volt életem legnagyobb szívfájdalma. Őszinte leszek, úgy éreztem, hogy meg fogok halni - vallotta be.

Úgy véli, a trauma hatására egy olyan negatív spirálban ragadt 18 évre, amelyből sokáig nem tudott kijutni.

- Most, közel 20 évvel később beteljesült a happy endingem. Ez az a fajta végkifejlet, ami sosem történhetne meg Hollywoodban.

GettyImages-1433233953
Fotó: Amy Sussman / Getty Images Hungary

Ben Affleck ihlette a 2002-es This Is Me... Then című albumát, a múlt héten bejelentette, 2023-ban kiadja ennek a lemeznek a folytatását, ami a This Is Me... Now címet viseli. Utolsó korongja 2014-ben jelent meg.

- Azt a pillanatot örökíti meg a lemez, amely arról szól, hogy újra találkoztam életem szerelmével, és eldöntöttük, hogy örökké együtt maradunk. Az album üzenete az, hogy ez a szerelem létezik, ez egy valódi dolog. (...) Ha időnként te is elveszíted a reményt hozzám hasonlóan, és már a feladás szélén állsz, akkor ezt ne tedd meg! Az igaz szerelem igenis létezik, és néhány dolog tényleg örökké tart, ez valóságos. Szeretném ezt az üzenetet eljuttatni a világhoz, ez viszont azt igényli, hogy megmutassam, mennyire sebezhető is vagyok valójában. 

Sztárok, akik egy filmforgatás után mentek szét

Nem Johnny Depp és Vanessa Paradis volt az egyetlen, akik egy másik kolléga miatt mentek szét. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy kik azok a sztárpárok, akik egy filmforgatáson ismerték meg a szerelmet, ezzel búcsút intve előző kapcsolatuknak. 

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük