Jennifer Lopez így cáfolta a szakítást: csókot váltva romantikázott Alex Rodriguezzel a Karib-tengeren

A legfrissebb lesifotók bizonyítják, hogy minden rendben van köztük.

jennifer-lopez-alex-rodriguez
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez 2017 óta Hollywood egyik legnépszerűbb sztárpárjának számít. Kapcsolatuk az elmúlt években látszólag sziklaszilárd lábakon állt, 2019-ben a férfi el is jegyezte a dívát, a sajtó pedig azóta is azt találgatja, mikor kerítenek sort a lagzira, amelyet a koronavírus miatt kétszer is el kellett halasztaniuk.

Egységük a sajtóértesülések szerint februárban ingott meg, miután szárnyra keltek olyan híresztelések, amelyek az exbaseballjátékos hűtlenségéről szóltak. Bár Rodriguez egyértelműen tagadta, hogy félrelépett volna, a hétvégén bombaként robbantak a szakításukról és az esküvőjük lefújásáról szóló hírek, amelyek egytől egyig a megcsalást kiáltották ki indokul.

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez szerelmes fotókkal cáfolta a szakítást

Szombaton a páros hivatalos közleményben cáfolta a híreszteléseket, felháborodva tudatták a rajongókkal, hogy szó sincs szakításról, valamint a jegyességet sem bontották fel. 

jennifer arod
Fotó: Frazer Harrison / Getty Images Hungary

"Az újságok értesülései helytelenek. Csupán meg kell beszélnünk néhány dolgot” - fogalmazták meg, valamint azt is hangsúlyozták, hogy problémáikban nem játszik szerepet egy harmadik fél.

A legfrissebb lesifotók is azt mutatják, hogy sikerült rendezniük soraikat, turbékolva és romantikus csókokat váltva kapták le őket a Karib-tengeren. A bejegyzés jobb oldalán található nyílra kattintva láthatod a szerelmes képeket.

A színésznő jelenleg Dominikán forgatja legújabb, Shotgun Wedding című filmjét, vőlegénye vasárnap utazott a helyszínre azért, hogy meg tudják beszélni az elmúlt pár nap történéseit. A People magazin értesülései szerint kettesben szerettek volna tölteni egy kis időt, hogy kitalálják, hogyan tovább.

- Az elmúlt pár nap nagyon nehéz és stresszes volt mindkettejük számára. Jennifer és Alex kapcsolatában sok probléma van, de remélik, hogy együtt helyre tudják hozni ezeket. Mindketten hajlandóak bármit megtenni annak érdekében, hogy együtt tudjanak maradni - árulta el a lapnak egy közeli forrás.

Jennifer Lopez édesanyja

Jennifer Lopez az egyik legcsaládcentrikusabb híresség a sztárvilágban, édesanyja, Guadalupe a legfontosabb nő az életében. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép a 75 éves asszony.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ezt is szeretjük