Jennifer Lopez így öleli 12 éves ikreit friss fotóján: Emme és Maximilian már ilyen nagyok
Jennifer Lopez le sem tagadhatná, hogy imádja gyermekeit.

jennifer-lopez-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez és Marc Anthony kapcsolatából egy ikerpár született, Emme és Maximilian 2008. február 22-én látták meg a napvilágot. Bár a sztárpár 2014-ben, tíz évnyi házasság után elváltak, a gyerekeket azóta is közösen, nagy szeretetben nevelik tovább.

Jennifer Lopez ikrei már ekkorák

Az 51 éves sztár áldottnak érzi magát, hogy egy édes ikerpárt nevelhet, sokáig azt hitte, talán sosem tapasztalja meg az anyaságot, ám végül szerencsésen alakult a sorsa. Mint sokakét, az ő életét is megváltoztatták a gyermekei, nélkülük már el sem tudná képzelni az életét. A WSJ. magazin novemberi számában mesélt arról, hogy a koronavírus miatt végig együtt töltötték a karantént, ez az időszak pedig még jobban közel hozta őket egymáshoz. Volt egy elég komoly beszélgetésük is, ami felnyitotta a díva szemeit.

- A gyerekek nagyon lenyűgöztek engem abban, ahogy elmondták, mik azok a dolgok, amikkel elégedettek az életükben, és mik azok, amik nem tetszenek nekik. Azt gondoltam, mindent jól csináltam, de amíg állandóan csak dolgoztam, ők iskolában voltak, mindenki végezte a maga dolgát. A gyerekeknek szükségük van a szüleikre, de egy teljesen más módon. Muszáj lelassítanunk, és sokkal többet kapcsolódnunk egymással. Nem akarok semmiről sem lemaradni - magyarázta, utalva rá, hogy az elmúlt években a túl sok munka miatt kevesebb idő jutott a családjára.

Hozzátette, a gyerekei nagyon sokat komolyodtak az elmúlt időszakban, nagyon jól gondolkodnak, szerinte már nem azok a naiv csemeték, akik egykor voltak, úgy látja, szinte már felnőttek. Képes összeállításunkban megnézheted, már milyen nagyok J. Lo ikrei, Emme és Maximilian.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük